HomeHL-GreeceΈγκλημα στο Μοσχάτο: Απολογείται σήμερα ο Παραολυμπιονίκης

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Απολογείται σήμερα ο Παραολυμπιονίκης

Αναπάντητα ερωτήματα, σκοτεινά σημεία και πλούσιο παρασκήνιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα, ο 39χρονος παραολυμπιονίκης και ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ Βασίλης Τσαγκάρης, ο οποίος πυροβόλησε θανάσιμα την Πέμπτη το βράδυ τον 47χρονο Μάριο Λουκόπουλο.

Ο 39χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, κατά τη σύλληψή του, ότι το θύμα πήγε στο πρακτορείο για να τον απειλήσει, καθώς επίκειται κάποιο δικαστήριο για την επιμέλεια των παιδιών του θύματος με την εν διαστάσει σύζυγό του, που ο δράστης διατηρούσε ερωτικό δεσμό.

Ο 39χρονος αθλητής, φτάνοντας την Παρασκευή στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων ψέλλισε στους δημοσιογράφους που τον περικύκλωσαν για μια δήλωσή του: «Ημουν σε άμυνα. Είχαν προηγηθεί πολλά. Θα τα μάθετε όλα τις επόμενες ημέρες».

Ανατροπές των δεδομένων, αναπάντητα ερωτήματα, σκοτεινά σημεία του εγκλήματος αλλά και πλούσιο παρασκήνιο αποτελούν τα κομμάτια του παζλ που πρέπει να συνθέσουν οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές για να φωτίσουν κάθε πτυχή του στυγερού εγκλήματος.

Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ, που διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με την πρώην σύζυγο του θύματος ακόμα κι όταν αυτοί ήταν παντρεμένοι, θα ισχυριστεί για άλλη μια φορά ότι βρέθηκε αμυνόμενος και πυροβόλησε τον Μάριο Λουκόπουλο προκειμένου να προστατέψει τον εαυτό του.

Μάλιστα θα υποστηρίξει ότι δέχονταν απειλές από το θύμα τόσο για τον εαυτό του, όσο και για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, προκείμενου να μην πάει ως μάρτυρας σε δίκη που ήταν προγραμματισμένη για τις 30 Μαρτίου μεταξύ του θύματος και της πρώην συζύγου του, για την επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών τους.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση