HomeHL-SportsΧάλασε το σερί του Κουρμπανά

Χάλασε το σερί του Κουρμπανά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρώτη ήττα του προπονητή της Καλλιθέας από τον ΟΦΗ-«Πιο δίκαιο αποτέλεσμα το Χ», σημείωσε

Η Καλλιθέα πάλεψε και είχε μεγάλες ευκαιρίες να πάρει κάτι καλύτερο από τον ΟΦΗ, αλλά τελικά ηττήθηκε με 1-0 στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Νίκος Κουρμπανάς δεν έκρυψε την απογοήτευσή του στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, θεωρώντας ότι η ισοπαλία θα ήταν δικαιότερο αποτέλεσμα.

Άλλωστε, η ήττα αυτή χάλασε και το σερί που είχε ο ίδιος, αφού δεν είχε χάσει ποτέ από τους Κρητικούς ούτε ως παίκτης ούτε ως προπονητής.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Μπορέσαμε και “κλείσαμε” τους διαδρόμους στον ΟΦΗ, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα και δεχθήκαμε γκολ, σε μία φάση που στο κέντρο έχουμε κάποιο παράπονο. OΟΦΗ είχε την πρωτοβουλία αλλά δεν είχε “καθαρές” ευκαιρίες. Εμείς παίξαμε με τον ίδιο τρόπο. Χάσαμε σημαντικές φάσεις και κυρίως στο 90′ με τον Γουόρντεν.

Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το “Χ” που πιθανότατα να ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Είμαστε στενοχωρημένοι. Κάναμε πολύ καλή προσπάθεια, συνεχίζουμε.

Ο ΟΦΗ έπρεπε να είναι ψηλά και σίγουρα κάτι φταίει γι’ αυτό. Έχει κόσμο και ιστορία.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία τον ΟΦΗ. Είχα μία καλή παράδοση με τον ΟΦΗ, όπου έχασα για πρώτη φορά στην καριέρα μου και ως παίκτης και ως προπονητής».