HomeHL-SportsΟΦΗ-Καλλιθέα 1-0

ΟΦΗ-Καλλιθέα 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 1-0 επί της Καλλιθέας στο «Γεντί Κουλέ»  – Δύο δοκάρια είχαν οι φιλοξενούμενοι

Με την ψυχή στο στόμα… Ο ΟΦΗ πραγματοποίησε μετριότατη εμφάνιση απέναντι στην Καλλιθέα την Κυριακή, αλλά χάρη στο γκολ του Δημήτρη Μάνου κατάφερε να πανηγυρίσει με 1-0 τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του.

Οι Κρητικοί δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση των φιλοξενουμένων, οι οποίοι στάθηκαν εξαιρετικά, είχαν δύο δοκάρια και στο φινάλε διαμαρτύρονται ότι η μπάλα στην προσπάθεια του Γουόρντεν έχει περάσει τη γραμμή πριν προλάβει να τη διώξει ο Βαλλιάνος.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν άνευροι στο πρώτο μέρος, όπως και οι φίλαθλοι στις κερκίδες που ήταν λιγότεροι από άλλες φορές και δεν μπορούσαν να κρύψουν την απογοήτευσή του για την εικόνα που παρουσίαζε στο πρώτο 45λεπτο η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Μάλιστα, ο Μπελής θα μπορούσε να έχει… παγώσει ακόμα περισσότερο το «Γεντί Κουλέ» μόλις στο 3ολεπτό, αλλά η μπάλα έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι παίκτες του Νίκου Κουρμπανά συνέχισαν να είναι πιο απειλητικοί και είχαν καλύτερες στιγμές για κάποιο τέρμα, με τον Βουό να είναι πιο επικίνδυνος για τους γηπεδούχους, χωρίς, όμως, να έχει ψυχραιμία στην τελική προσπάθεια.

Ο ΟΦΗ διαμαρτύρεται για πέναλτι σε χέρι σε σουτ του Μάνου στο 20ο λεπτό, αλλά ο Κορδολαίμης έδειξε να συνεχιστεί το ματς, με τους Κρητικούς, πάντως, να μην δικαιούνται βάσει της εικόνας τους κάτι καλύτερο στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη ο Παπαδόπουλος ανακάτεψε την τράπουλα περνώντας στο ματς τους Ράντι και Χαντί και αυτό έδωσε ώθηση στην ομάδα του. Οι Ηρακλειώτες άρχισαν να κυνηγούν με περισσότερες αξιώσεις το γκολ και μόλις τέσσερα λεπτά μετά τη σέντρα του β’ ημιχρόνου το κατάφεραν με τον «κεραυνό» του Μάνου έπειτα από ωραία μπαλιά του Χαντί.

Το γκολ τους έδωσε φτερά και έψαξαν και το δεύτερο που θα «σφράγιζε» τη νίκη. Διαμαρτυρήθηκαν για νέο πέναλτι, αυτή τη φορά σε χέρι του Λεβέντη στο 65’ έπειτα από γύρισμα του Ράντι, αλλά δεν κλήθηκαν να τοποθετήσουν την μπάλα στην άσπρη βούλα, όμως όσο τα λεπτά κυλούσαν, αυτό ήταν υπέρ τους.

Βέβαια, στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να έχει έρθει η απόλυτη ψυχρολουσία, καθώς ο Γουόρντεν έκανε το πλασέ που σταμάτησε στο δοκάρι και ο Βαλλιάνος έδιωξε πάνω στη γραμμή, με την Καλλιθέα, πάντως, να φωνάζει για γκολ, με τις διαμαρτυρίες να οδηγούν και στην αποβολή του Κουρμπανά.

Διαιτητής ήταν ο Ευάγγελος Κορδολαίμης (Ανατολικής Αττικής), με βοηθούς τους Νίκο Πάγκαλο (Λασιθίου) και Αλέξανδρο Καραθανάση (Ανατολικής Αττικής), ενώ τέταρτος ήταν ο Μηνάς Κοκκινάκης (Λασιθίου).

Κίτρινες: 31’ Αντουκόρ, 67’ Πουρτουλίδης

OΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κώτσιος, Βουό, Μάνος, Πουρτουλίδης (77′ Νάστος), Κομεσίδης, Αντουκόρ (46′ Ράντι), Κιάσσος, Μπόατεγκ, Βαλλιάνος, Ογκμποε (46′ Χαντί).

KΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Ντιακιτέ, Γκίνη (75′ Καντέ), Κατσικογιάννης, Μπέλης, Τσίπρας (80′ Ταμπάκης), Κρεββατάς, Μασέντο Ολιβέιρα (70′ Γουόρντεν).

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση