HomeHL-9Τις ημέρες του Πάσχα περιμένουν για να κάνουν “ανάσταση” οι έμποροι του Ηρακλείου

Τις ημέρες του Πάσχα περιμένουν για να κάνουν “ανάσταση” οι έμποροι του Ηρακλείου

Υποτονική η αγοραστική διάθεση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υποτονική εξακολουθεί να είναι η κίνηση στην αγορά του Ηρακλείου μετά την ολοκλήρωση της εκπτωτικής περιόδου, με τους καταστηματάρχες να έχουν περιέλθει σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, καθώς αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων τους.

Οι καταναλωτές επηρεασμένοι από την ρευστότητα που υπάρχει στο πολιτικό σκηνικό της χώρας και εν μέσω των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, φοβούνται να ξοδέψουν χρήματα και να προχωρήσουν σε αγορές.

Όπως αναφέρουν έμποροι στο cretapost, ο κόσμος φροντίζει αρχικά να καλύψει τις υποχρεώσεις του με τη συνεχή φορολογία που του επιβάλλεται και στη συνέχεια, αν περισσέψουν χρήματα, κάνει αγορές κυρίως για τα μικρά παιδιά.

Οι ίδιοι περιμένουν τις ημέρες του Πάσχα, προκειμένου οι καταναλωτές να κατέβουν στην αγορά και να προχωρήσουν στις πασχαλινές τους αγορές, δίνοντας έτσι μία “ανάσα” στην αγορά του Ηρακλείου.

Οι έμποροι περιμένουν τον κόσμο να κατέβει στο κέντρο της πόλης και τον καλούν να κάνει βόλτα στα καταστήματα, να δει τις τιμές και να προχωρήσει στις πιο συμφέρουσες αγορές για την τσέπη του.

Στα καταστήματα της πόλης υπάρχει αφθονία προιόντων, ώστε κάθε καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να βρει αυτό, που επιθυμεί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση