HomeHL-SportsΜίχαελ Σκίμπε: «Η ισοπαλία ήταν σαν… ήττα»

Μίχαελ Σκίμπε: «Η ισοπαλία ήταν σαν… ήττα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Μίχαελ Σκίμπε υποστήριξε πως η ισοπαλία αδικεί την εμφάνιση της Εθνικής κόντρα στο Βέλγιο, χαρακτήρισε άδικη την αποβολή του Παναγιώτη Ταχτσίδη, ενώ αναφέρθηκε και στις απουσίες ενόψει της επόμενης αναμέτρησης με τη Βοσνία & Ερζεγοβίνη.

H eθνική, παρότι έπαιξε με 10 παίκτες για περίπου 30 λεπτά, κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) απ’ το Βέλγιο, παραμένοντας ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Μίχαελ Σκίμπε τόνισε πως το αποτέλεσμα αδικεί την προσπάθεια των διεθνών μας, χαρακτήρισε άδικη την αποβολή του Παναγιώτη Ταχτσίδη, ενώ αναφέρθηκε και στις απουσίες ενόψει της επόμενης αναμέτρησης με τη Βοσνία & Ερζεγοβίνη.

«Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, όμως πρώτα θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες για την εθνική τους εορτή. Σήμερα είναι άσχημη η ισοπαλία έτσι όπως ήρθε, καθώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη παρά το γεγονός πως την αγγίξαμε.

Φάνηκε σε εμάς σαν να ήταν ήττα, όπως συνέβη με τη Βοσνία στο προήγουμενο παιχνίδι, αλλά απ’ την ανάποδη. Θέλω να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος απ’ την αποβολή του Ταχτσίδη. Η πρώτη κάρτα ήταν σωστή, αλλά η δεύτερη δεν υπήρχε. Έτσι, ο διαιτητής τους έδωσε ένα αριθμητικό πλεονέκτημα».

Για τις απουσίες των Σάμαρη, Τζαβέλλα και Ταχτσίδη ενόψει της Βοσνίας: «Μέχρι τότε έχουμε αρκετό καιρό. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και αρκετό καιρό για να βρούμε τους αντικαταστάτες του. Πρέπει να πούμε συγχαρητήρια στην ομάδα απ’ το βάθος της καρδιάς γιατί πραγματοποίησαν μία εξαιρετική εμφάνιση».