HomeHL-9Ολοκληρώθηκαν τα αντιπλημμυρικά έργα στον κόμβο Κλαδισού

Ολοκληρώθηκαν τα αντιπλημμυρικά έργα στον κόμβο Κλαδισού

Τοποθετήθηκαν μεγάλοι αγωγοί ομβρίων υδάτων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το έργο της αντιπλημμυρικής θωράκισης στην περιοχή του κόμβου Κλαδισσού, στη δυτική είσοδο της πόλης των Χανίων, όπου παρουσιαζόταν έντονα το πρόβλημα πλημμυρών.

Στο σημείο τοποθετήθηκαν μεγάλοι αγωγοί ομβρίων υδάτων (διαμέτρου ενός μέτρου), έγινε επέκταση του δικτύου ομβρίων και τοποθετήθηκαν επιπλέον σχάρες απορροής των υδάτων.

Παράλληλα έγινε αποκατάσταση των φθορών που υπήρχαν σε πολλά σημεία του οδοστρώματος, ενώ πραγματοποιήθηκαν και εργασίες βελτίωσης των αισθητήρων των φωτεινών σηματοδοτών της περιοχής.

«Με το συγκεκριμένο έργο λύνεται οριστικά το πρόβλημα που παρουσιαζόταν με τις πλημμύρες στην περιοχή», δήλωσε ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, ο οποίος επισκέφθηκε, το μεσημέρι της Παρασκευής, το σημείο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ Αντώνη Σχετάκη, η παρέμβαση είναι ιδιαιτέρως σημαντική δεδομένου ότι επιλύει ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής. «Είναι ένα έργο για το παρόν και το μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το τμήμα της παλαιάς εθνικής οδού Χανίων – Κισσάμου, για το οποίο ίσχυαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των εργασιών, παραδόθηκε από το απόγευμα της Παρασκευής στην κυκλοφορία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση