HomeHL-SportsΣτήριξη σε Πολεμαρχάκη, ενημέρωση από Παπαδόπουλο

Στήριξη σε Πολεμαρχάκη, ενημέρωση από Παπαδόπουλο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο προπονητής του ΟΦΗ έθεσε ως στόχο την τρίτη θέση και ξεκαθάρισε πως δεν θα τα παρατήσουν οι Κρητικοί

Δύο ήταν οι ειδήσεις που βγήκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΦΗ, το οποίο συνεδρίασε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο την Πέμπτη.

Η πρώτη έχει να κάνει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιάννη Πολεμαρχάκη, τον οποίο στήριξε πλήρως το Δ.Σ., το οποίο αναγνώρισε τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει.

Ο Πολεμαρχάκης υπενθυμίζεται πως είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή του να παραιτηθεί, όμως, η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει ότι θα λάβει τις οριστικές του αποφάσεις εμτά από συνάντηση που θα επιδιώξει να έχει με τους μετόχους στις επόμενες μέρες.

Η δεύτερη είδηση έχει να κάνει με τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος μίλησε στο Δ.Σ. και ενημέρωσε για το πώς έχουν τα πράγματα και τι συμπεράσματα έχει βγάλει για το έμψυχο δυναμικό και τον τρόπο λειτουργίας του ΟΦΗ.

Μεταξύ άλλων είπε πως «δεν τα παρατάμε σε καμία περίπτωση. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα. Αντίθετα, θα πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος, με στόχο να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Αυτή είναι η γνώμη μου και αυτό έχω ζητήσει από τους παίκτες. Αν οριστικά δεν καταφέρουμε να πιάσουμε την δεύτερη θέση, τότε να πάρουμε πάση θυσία την τρίτη». Με τη συγκεκριμένη γνώμη συμφώνησαν τα στελέχη της ΠΑΕ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση