Τρεις ελληνικοί προορισμοί, η Κρήτη, η Ρόδος και η Κέρκυρα βρίσκονται στο top 10 των προτιμήσεων των Γερμανών τουριστών αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με τις κρατήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα.

Αυτό δείχνει μελέτη της Ένωσης των γερμανικών on line ταξιδιωτικών portal, της Verband Internet Reisevertrieb (VIR), που εξέτασε όλες τις on line κρατήσεις σε πακέτα διακοπών που έχουν ήδη κάνει οι Γερμανοί.

Στην κορυφή των προτιμήσεων των Γερμανών για τις επερχόμενες καλοκαιρινές διακοπές τους, σύμφωνα με το tornosnews.gr, βρίσκεται η Μαγιόρκα. Ακολουθεί η Αττάλεια λόγω της καλής σχέσης τιμής – απόδοσης και στην τρίτη θέση το Ηράκλειο. Στην τέταρτη θέση βρίσκονται τα Γκραν Κανάρια (τρίτο μεγαλύτερο νησί στα Κανάρια Νησιά), στην πέμπτη θέση η Χουργκάντα (Αίγυπτος), στην έκτη θέση η Ρόδος και στην έβδομη θέση η Φουερτεβεντούρα.

To top 10 κλείνει με την Τενερίφη, την Κω και το θέρετρο Μπουργκάς στη Βουλγαρία. Στους μακρινούς προορισμούς κορυφαίες επιλογές των Γερμανών είναι η Καραϊβική και η Πούντα Κάνα στη Δομινικανή Δημοκρατία (με το 20% να προτιμά την Καραϊβική). Οι Μαλδίβες και το Κανκούν ακολουθούν. Στη συνέχεια έρχονται το Ντουμπάι, το Πουκέτ, ο Μαυρίκιος, το Κολόμπο (Σρι Λάνκα), το Αμπού Ντάμπι, το Πουέρτο Πλάτα και το Varadero στην Κούβα.

Αξίζει να σημειωθεί πώς σύμφωνα με έρευνα της Στατιστικής Υπηρεσίας της Γερμανίας, η πλειονότητα των Γερμανών, σχεδόν το 80%, κλείνει το ταξίδι διακοπών τρεις μήνες πριν από την ημέρα του ταξιδιού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση