HomeHL-WorldDaily Mail: Ερωτηματικά για την ασφάλεια του βρετανικού κοινοβουλίου μετά το τρομοκρατικό χτύπημα

Daily Mail: Ερωτηματικά για την ασφάλεια του βρετανικού κοινοβουλίου μετά το τρομοκρατικό χτύπημα

Τι αναφέρει το δημοσίευμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ερωτηματικά για την ασφάλεια του βρετανικού κοινοβουλίου προκύπτουν από ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τις οποίες επικαλείται η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» και σύμφωνα με τις οποίες, την ώρα που ο τρομοκράτης επιχείρησε να εισβάλει στο χώρο του κοινοβουλίου και να μαχαιρώσει τον φρουρό, δεν υπήρχαν αστυνομικοί εν ώρα υπηρεσίας.

«Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, δεν υπήρχε φρουρός εν ώρα υπηρεσίας την ώρα που ο οπλισμένος τρομοκράτης επιχείρησε να εισβάλει στην πύλη. Από την κεντρική πύλη «Carriage Gates», περνά η πρωθυπουργική λιμουζίνα της Τερέζα Μέι. Αυτή χρησιμοποιούν και πολλοί βουλευτές, προσωπικό όπως και επισκέπτες. Συνήθως τέσσερις φρουροί βρίσκονται στις πύλες του κοινοβουλίου, δύο εσωτερικά και δύο εξωτερικά.

Η είσοδος περιφράσσεται από μεταλλικά οδοφράγματα και μπάρες. Αν και οι ένοπλοι αστυνομικοί επιβλέπουν την πύλη, δεν είναι σε μόνιμη βάση», επισημαίνει το σχετικό δημοσίευμα της «Daily Mail», επικαλούμενο ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο φρουρός που δέχτηκε τη μοιραία μαχαιριά από τον τρομοκράτη ήταν άοπλος καθώς δεν ήταν εν ώρα υπηρεσίας και επέστρεφε στο σπίτι του.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση