HomeΚΡΗΤΗΔίνουν τρόφιμα σε… όσους τα έχουν ανάγκη

Δίνουν τρόφιμα σε… όσους τα έχουν ανάγκη

Στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει τους πολίτες ότι θα πραγματοποιηθεί η ένατη διανομή προϊόντων (νωπό κοτόπουλο, οπωροκηπευτικά) του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), προκειμένου να διατεθούν στους φορείς που συμμετέχουν στην Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Η διανομή για τα οπωροκηπευτικά θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27/3/2017 για τους  Δήμους Ηρακλείου και Μαλεβιζίου, το Σύλλογο Τριτέκνων Ηρακλείου και το Σύλλογο ΑμΕΑ Ηρακλείου και την Τρίτη 28/3/2017 για τους Δήμους και εταίρους της ενδοχώρας της ΠΕ Ηρακλείου (Δήμος Φαιστού, Γόρτυνας, Αρχανών, Μινώα, Βιάννου, Χερσονήσου).

Η διανομή για τα κοτόπουλα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29/3/2017 στους Δήμους Ηρακλείου Βιάννου, Χερσονήσου, Αρχανών Αστερουσίων, Μινώα, Φαιστού, Γόρτυνας, Συλλόγους Τριτέκνων Ηρακλείου και ΑμΕΑ και την Πέμπτη 16/2/2017 στους Δήμους Μαλεβιζίου και Ανωγείων.

Για τις άλλες Περιφερειακές Ενότητες (Λασιθίου, Ρεθύμνου, Χανίων) τη Δευτέρα 27/3/2017 θα πραγματοποιηθεί η διανομή για τα οπωροκηπευτικά, την Τετάρτη 29/3/2017 η διανομή για το νωπό κοτόπουλο στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου και την Πέμπτη 30/3/2017 η διανομή για το νωπό κοτόπουλο στις Περιφερειακές Ενότητες Χανίων και Ρεθύμνης.

Ωφελούμενοι του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής είναι οι τελικοί δικαιούχοι που έχουν υποβάλει αίτηση μέσω ΗΔΙΚΑ. Όλοι αυτοί θα ειδοποιηθούν από τους Δήμους και τους Φορείς Εταίρους με ατομικό μήνυμα ή τηλεφώνημα για την παραλαβή των προϊόντων από τα σημεία διανομής των φορέων που έχουν καταταγεί και παραλαμβάνουν τα προϊόντα μέχρι τώρα.

Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν από τους συμπραττόμενους φορείς στους ωφελούμενους αμέσως μετά την παραλαβή τους και οι συμπραττόμενοι φορείς υποχρεούνται να ενημερώσουν όλους τους δικαιούχους για την διάθεση των προϊόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δικαιούχοι μπορείτε να απευθύνεστε στον εταίρο που έχετε ορίσει μέσω της αίτησής σας για την παραλαβή των προϊόντων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση