HomeHL-LifestyleΗ όμορφη κόρη της Anna Wintour παντρεύεται -Μυθικός γάμος εν όψει

Η όμορφη κόρη της Anna Wintour παντρεύεται -Μυθικός γάμος εν όψει

Με Ιταλό σκηνοθέτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είναι και οι δύο παιδιά των γιγάντων της μόδας: η Bee Shaffer και ο Francesco Carrozzini ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους.

Ενας εκπρόσωπος τύπου του περιοδικού «Vogue» επιβεβαίωσε στο περιοδικό «People», τους αρραβώνες της Bee Shaffer με τον Francesco Carrozzini. Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία για να σχεδιαστεί και να υλοποιηθεί ένας από τους πιο σικάτους γάμους της εποχής.

shaffer_sos

Η Bee Shaffer είναι η κόρη της θρυλικής Anna Wintour, της διευθύντριας του αμερικανικού «Vogue» και ο αρραβωνιαστικός της είναι ο γιός της Franca Sozzani, διευθύντριας του ιταλικού «Vogue» από το 1988, η οποία πέθανε πέρυσι.

Η μόδα τους ενώνει αλλά τους χωρίζει και από τις διάσημες μητέρες τους. Ούτε η Bee Shaffer ούτε ο Francesco Carrozzini θέλησαν να ακολουθήσουν καριέρες στον χώρο της μόδας. Η Bee Shaffer είναι παραγωγός στην αμερικανική τηλεόραση και ο αρραβωνιαστικός της είναι σκηνοθέτης.

shaffer01

Ωστόσο, παραμένουν και οι δύο πολύ κοντά στην οικογένειά τους. Ο Francesco Carrozzini παρουσίασε πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ για την διάσημη μητέρα του Franca Sozzani, με τίτλο «Franca : χάος και δημιουργία», και παρουσιάτηκε ένα μήνα πριν τον τραγικό θάνατό της. Αλλά και η Bee βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της διάσημης Anna Wintour, που δίπλα στην κόρη της εμφανίζεται πάντα χαμογελαστή.

shaffera

Ο θάνατος της Franca Sozzani υπήρξε σοκ για την Anna Wintour και σε ένα συγκλονιστικό κείμενό της είχε γράψει: «Μετά από πολλά ντεφιλέ, επί χρόνια, η Franca γίναμε φίλες. Είμαι χαρούμενη και με τίμησε με τη φιλία της επί 30 χρόνια (…) Οταν αρρώστησε, πήγαινα συχνά στο σπίτι της, στο Μιλάνο. Η ευφυία της και το πνεύμα της δεν είχαν χαθεί και συζητούσαμε για τα πάντα: για την πτώση του Ματτέο Ρέντσι, για την δουλειά που έκανε με τις γυναίκες στη Γκάνα, καθώς και για τον υπέροχο έρωτα των παιδιών μας…».

iefimerida.gr