HomeΚΡΗΤΗΕπεκτείνονται στη Χερσόνησο οι υπηρεσίες της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας

Επεκτείνονται στη Χερσόνησο οι υπηρεσίες της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας

Σύσκεψη στον Δήμο Χερσονήσου με εκπροσώπους της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και του ΠΑΓΝΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στον Δήμο Χερσονήσου επεκτείνονται, μετά από σχετικό αίτημα της δημοτικής αρχής, οι υπηρεσίες της Κινητής  Μονάδας Ψυχικής Υγείας του ΠαΓΝΗ. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Χερσονήσου, πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου με εκπροσώπους της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και της Ψυχιατρικής Κλινικής ΠαΓΝΗ.

Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας του ΠαΓΝΗ εντάσσει πλέον στο πρόγραμμα επισκέψεών της τον Δήμο Χερσονήσου, σε τακτική μηνιαία βάση, με τη συνεργασία και συνδρομή των Κοινωνικών Δομών και Υπηρεσιών του Δήμου και των Γενικών Ιατρών των αντίστοιχων Περιφερειακών Ιατρείων.

xersonhsos-psyxikh-ygeia

Η εξέταση των ασθενών θα γίνεται στο Περιφερειακό Ιατρείο Λιμ. Χερσονήσου και θα διενεργούνται συμπληρωματικά επισκέψεις κατ’οίκον αναλόγως της σοβαρότητας των περιστατικών και αδυναμίας πρόσβασης στο ιατρείο.

Η παρουσία της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας στην περιοχή κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για την βοήθεια που θα παρέχει στους κατοίκους αφού παράλληλα φέρνει πιο κοντά τον πολίτη με υπηρεσίες ψυχικής υγείας ιδιαίτερα σε αυτή την περίοδο κρίσης που διανύουμε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση