HomeHL-9Κλυδωνισμοί στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων για το… ταμειακό έλλειμμα

Κλυδωνισμοί στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων για το… ταμειακό έλλειμμα

Γενική Συνέλευση στο Ηράκλειο παρουσία του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε βαρύ κλίμα διεξάγεται στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου γενική συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου για την υπόθεση του ταμειακού ελλείμματος, στην οποία παρά την πάροδο ετών δεν έχουν ακόμη δοθεί λύσεις.

Η σοβαρότητα της κατάστασης καθώς σοβεί κρίση στους κόλπους του συνδικαλιστικού οργάνου των αστυνομικών του Ηρακλείου, έφερε στην Κρήτη και τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων που συμμετέχει στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης.

Σε μία άλλη εξέλιξη με ιδιαίτερη σημασία, το γραφείο του Εισαγγελέα Ηρακλείου πέρασε σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου Γιώργος Πικράκης ο οποίος και κατέθεσε υπόμνημα της διοίκησης ζητώντας τη διερεύνηση της υπόθεσης που θα οδηγήσει και στη διαλεύκανσή της.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως προ ετών διαπιστώθηκε η ύπαρξη μεγάλου ταμειακού ελλείμματος στην ένωση, ύψους αρκετών χιλιάδων ευρώ, χωρίς κανένας να είναι σε θέση να δώσει απαντήσεις για το πώς και κάτω από ποιες συνθήκες εξαφανίστηκαν τα χρήματα.

Το ζήτημα προκαλεί επί σειρά ετών τριβές και εντάσεις με τη σημερινή διοίκηση να εμφανίζεται αποφασισμένη να δώσει ένα τέλος στην πολύχρονη αυτή υπόθεση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση