HomeHL-9Αναβλήθηκε η δίκη των αγροτών για τα επεισόδια στα δικαστήρια

Αναβλήθηκε η δίκη των αγροτών για τα επεισόδια στα δικαστήρια

Η υπόθεση θα εκδικαστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και πιο συγκεκριμένα στις 21/9/2017 θα εκδικαστεί τελικά η υπόθεση των τεσσάρων αγροτών που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν σε επεισόδια που είχαν λάβει χώρα στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου το φθινόπωρο του 2013, στη διάρκεια της δίκης για την κατάληψη του αεροδρομίου Ηρακλείου το 2012.

Τον Νοέμβριο του 2013 κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η δίκη των συνολικά 92 αγροτών  με αφορμή την παγκρήτια παναγροτική κινητοποίηση που κατέληξε στην κατάληψη του αεροδρομίου «Ν. Καζαντζάκης», έξω από το Δικαστικό Μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί αγρότες που διαμαρτύρονταν για την ποινικοποίηση του αγροτικού κινήματος.

Κατά τη διαμαρτυρία αυτή, υπήρξε ένταση με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επεισόδια μεταξύ των συγκεντρωμένων αγροτών και αστυνομικών που βρίσκονταν στα δικαστήρια. Για την υπόθεση των επεισοδίων κατηγορούνται τέσσερις αγρότες, οι οποίοι σήμερα επρόκειτο να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Η δίκη, ωστόσο, στο Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου αναβλήθηκε, λόγω κωλύματος ενός εκ των συνηγόρων.

Φωτογραφία αρχείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση