HomeHL-SportsΑποθέωσε τους παίκτες του ο Νίκος Παντελής

Αποθέωσε τους παίκτες του ο Νίκος Παντελής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο τεχνικός του ΑΟΧ χαρακτήρισε ήρωες τους ποδοσφαιριστές του

Την τρίτη ήττα του στα τελευταία τέσσερα ματς γνώρισε την Τετάρτη ο ΑΟΧ, ο οποίος υπέκυψε στην ανωτερότητα του ΟΦΗ και έχασε με 2-0. Ήταν καλός για ένα ημίχρονο, αλλά αυτό δεν αρκούσε.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Παντελής χαρακτήρισε ήρωες τους ποδοσφαιριστές του για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και από εκεί και πέρα προέτρεψε τον ΟΦΗ να μην τα παρατήσει όσον αφορά στην υπόθεση της ανόδου.

Αρχικά δήλωσε: «Δεν είναι το αποτέλεσμα που περιμέναμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια απέναντι σε μία ομάδα που έχει καλύτερο ρόστερ από μας.

Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε καλά αλλά χάσαμε την ευκαιρία με τον Σταματή και μετά με πέναλτι του μικρού του Δρίζη, ένα δικό του λάθος, δεχθήκαμε γκολ πριν βγει το ημίχρονο. Μετά προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεχθήκαμε και ένα… κρύο γκολ στο 89′ .

Οι παίκτες μου είναι ήρωες και τους ανήκουν πολλά μπράβο με τις αντιξοότητες που υπάρχουν. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας. Κρατάμε την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Ευχαριστώ και τον κόσμο.

Για το αν προλαβαίνει ο ΟΦΗ σχολίασε: «Ο ΟΦΗ έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία αν και δεν ξέρουμε τι θα γίνει με την ένσταση της Λαμίας. Θα πρέπει να κάνει το απόλυτο. Δεν πρέπει να τα παρατήσει όμως. Μαθηματικά έχει ελπίδες ενώ κανείς δεν ξέρει τι γίνεται στην Ελλάδα με τις αδειοδοτήσεις, οπότε θα πρέπει να συνεχίσει για να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Διαφήμιση
Διαφήμιση