HomeHL-LifestyleΚατερίνα Καινούργιου: Μου έκαναν πρόταση να πολιτευτώ…

Κατερίνα Καινούργιου: Μου έκαναν πρόταση να πολιτευτώ…

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία απροσδόκητη πρόταση που είχε, αλλά και τον λόγο για τον οποίο την απέρριψε, αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου κατά την διάρκεια της εκπομπής της!

«Μου έχουν πει να πολιτευτώ, δεν μπορώ να σας πω την παράταξη… Αυτός που κατέβαινε ήταν πολύ φίλος του πατέρα μου και έλεγε στον πατέρα μου “γιατί να μην πολιτευτεί η Κατερίνα;” και ο πατέρας μου μου το έλεγε πολύ σοβαρά και τους είπα “είστε με τα καλά σας;”», ανέφερε η παρουσιάστρια του Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω.

https://www.youtube.com/watch?v=muCK7sqxqEk

Μάλιστα, η Κατερίνα δεν δίστασε να αποκαλύψει και τον τρόπο με τον οποίο απέρριψε την πρόταση να κατέβει στις βουλευτικές εκλογές, χαρακτηρίζοντας «χαζό» το ότι προτείνουν σε κάθε πρόσωπο που έχει προβολή λόγω της δουλειάς του.. «Συνειδητοποιείτε ότι είναι κάτι σοβαρό το να μπεις στην Βουλή; Δεν καταλαβαίνω που κάθε κατακαημένος μπαίνει…», ανέφερε και έκανε χιούμορ με τους συνεργάτες της λέγοντας πως «δεν έχει καλά φώτα η Βουλή, θα έβγαινα κακοφωτισμένη, θα πάθαινα εγκεφαλικό… Σκεφτείτε πόσα νεύρα θα είχα κάθε πρωί! Θα ντυνόμουν, όμως, ωραία, θα έβαζα τα ανοιξιάτικά μου και θα τους έφτιαχνα τη διάθεση».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση