HomeHL-LifestyleΣάλμα Χάγιεκ: Ψεύτης ο Τραμπ -Σε παράλληλο σύμπαν παραπληροφόρησης οι ΗΠΑ

Σάλμα Χάγιεκ: Ψεύτης ο Τραμπ -Σε παράλληλο σύμπαν παραπληροφόρησης οι ΗΠΑ

Τι είπε η γεννημένη στο Μεξικό, διάσημη ηθοποιός για τον αμερικανό πρόεδρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η σταρ του Χόλιγουντ, που έχει στραφεί πολλές φορές δημόσια κατά του Τραμπ, σχολίασε ότι οι ΗΠΑ πλέον βρίσκονται σε ένα παράλληλο σύμπαν παραπληροφόρησης.

«Κάθε ημέρα τα ψέματα αποκαλύπτονται με στοιχεία και μετά λέει ότι ψεύδεται ο Τύπος. Είναι σαν ένα παράλληλο σύμπαν παραπληροφόρησης», είπε η γεννημένη στο Μεξικό ηθοποιός, σε συνέντευξη στο περιοδικό DuJour.

Επιπλέον, κατηγόρησε τον Ρεπουμπλικανό ότι κριτικάρει τους άλλους για πράγματα που κάνει ο ίδιος. «Το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον ότι κατηγορεί ανθρώπους για πράγματα που κάνει εκείνος. Ανέντιμη Χίλαρι; Ο ίδιος δεν είναι ανέντιμος; Ελεγε ότι η Χίλαρι είναι ψεύτρα, αλλά αυτός λέει ψέματα διαρκώς. Είναι τρομακτικό», πρόσθεσε.

Παρά τις απόψεις της για τον Αμερικανό πρόεδρο, δηλώνει ότι είναι αισιόδοξη για το μέλλον. «Ισως μάθουμε πολλά από αυτά που γίνονται», είπε.

Προεκλογικά, η Χάγιεκ είχε στηρίξει ανοιχτά την Χίλαρι Κλίντον και είχε επιτεθεί πολλές φορές στον Ντόναλντ Τραμπ. Μάλιστα, τον περασμένο Οκτώβριο είχε δηλώσει ότι ο επιχειρηματίας προσπάθησε να πλησιάσει τον σύντροφό της για να πάρει τον αριθμό τηλεφώνου της και στη συνέχεια την πήρε αρκετές φορές για να της ζητήσει να βγουν ραντεβού.

Οταν τον απέρριψε, όπως λέει, ο Τραμπ έβαλε να γράψουν σε εφημερίδα ότι δεν θα έβγαινε ποτέ μαζί της γιατί είναι πολύ κοντή.

«Οταν τον γνώρισα είχα σύντροφο. Προσπάθησε να γίνει φίλος του για να πάρει τον τηλεφωνικό αριθμό του σπιτιού μου. Οταν του είπα ότι δεν θα έβγαινα μαζί του ακόμη κι αν δεν είχα σύντροφο, έβαλε να γράψουν στην National Enquirer ότι δεν θα έβγαινε μαζί μου γιατί είμαι πολύ κοντή», είχε πει η Χάγιεκ στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό El Show del Mandril.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση