HomeΕΛΛΑΔΑΤρίκαλα: 30χρονος χτύπησε τη μητέρα του και κλειδώθηκε στο σπίτι

Τρίκαλα: 30χρονος χτύπησε τη μητέρα του και κλειδώθηκε στο σπίτι

Παραδόθηκε μετά από διαπραγματεύσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολύ… ξύλο έπεσε μέσα σε λίγες ώρες σε τρία διαφορετικά περιστατικά που κινητοποίησαν την Αστυνομία σε διαφορετικές περιοχές της Θεσσαλίας! Πιο σημαντικό ήταν το επεισόδιο που προκάλεσε σε βάρος της μητέρας του στα Τρίκαλα ένας 30χρονος, ο οποίος κλείστηκε στη συνέχεια στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί έφτασαν το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή του νοσοκομείου Τρικάλων όταν δέχθηκαν καταγγελία από περίοικους για τον γιο ότι κακοποιούσε τη μητέρα του και κάλεσαν τον 30χρονο να βγει από το σπίτι. Όμως, εκείνος αρνήθηκε και έμεινε επί ώρες κλειδωμένος μέσα, ώσπου τελικά οι πολύωρες διαπραγματεύσεις με τους αστυνομικούς έφεραν αποτέλεσμα και παραδόθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι ένα ψεύτικο πιστόλι, ένα μαχαίρι και περισσότερα από 700 ναρκωτικά χάπια για τα οποία ο 30χρονος δεν διέθετε ιατρική συνταγή! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και κατοχή ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

*** Στη Νέα Ιωνία του Βόλου εκτυλίχθηκε ένα ακόμη οικογενειακό επεισόδιο με πρωταγωνιστές έναν 46χρονο και τον 30χρονο γιο του, που εισέβαλαν στο σπίτι του 41χρονου αδελφού του πρώτου με τον οποίο έχουν οικονομικές διαφορές. Οι δράστες χτύπησαν το θύμα στο κεφάλι και το λαιμό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στα τραύματα που έφερε. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 46χρονο και τον γιο του που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικών βλαβών.

*** Στο Βόλο έγινε ένα ακόμη επεισόδιο, όταν ένας επιτέθηκε χωρίς προφανή αιτία σε μια γυναίκα που περπατούσε στο δρόμο και άρχισε να την χτυπάει όπου έβρισκε! Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο

30χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση