HomeHL-GreeceΤόσκας για Σώρρα: Εκανε τεράστια ζημιά με τα παραμύθια του

Τόσκας για Σώρρα: Εκανε τεράστια ζημιά με τα παραμύθια του

«Η φυγή του παραδοχή ενοχής»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σχόλιο για την υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, υποστηρίζοντας πως η φυγή του δήθεν σωτήρα των Ελλήνων είναι και παραδοχή της ενοχή του.

«Τον Σώρρα και τον κάθε Σώρρα, προσπαθούμε να τον οδηγήσουμε εκεί που επιβάλλει και αποφασίζει η δικαιοσύνη», δήλωσε στον «Alpha 9,89» και πρόσθεσε:

«Για να πάψει ο καθένας που κοροϊδεύει τον κόσμο, του τρώει τα λεφτά και τον παραμυθιάζει ότι αυτός έχει τη συνταγή για τον παραδεισένιο κόσμο και όλοι οι άλλοι του λέμε ψέματα. Να πάψουν αυτοί οι τύποι να κοροϊδεύουν όποιους μπορούν να κοροϊδεύουν».

Παράλληλα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισήμανε πως «σε άλλες χώρες θα είχε γίνει αντιληπτός νωρίτερα και δεν θα εξαπατούσε αυτούς που ήδη εξαπάτησε και οικονομικά αλλά και πολιτικά. Εκανε τεράστια ζημιά και στο πολιτικό επίπεδο με τα παραμύθια του και τις φασιστικές του απόψεις».

«Υπήρχαν ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά, όλος ο κόσμος το καταλάβαινε. Δεν μπορεί να έχεις 600 δισ. και να μην είσαι γνωστός στη λίστα Forbes. Αυτός κατόρθωνε και εξαπατούσε καλόπιστο, ευκολόπιστο κόσμο. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη όμως…» συνέχισε ο κ. Τόσκας.

«Η απόδειξη ότι έφυγε είναι αποδοχή, ουσιαστικά, της ενοχής του. Θα πρέπει να προβληματιστούμε από το γεγονός ότι τα παραμύθια, πιάνουν τόπο σε εποχές κρίσης αλλά έχουν κοντά ποδάρια. Ο Σώρρας »πιάστηκε» από την οικονομική κρίση», κατέληξε.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση