HomeΚΟΣΜΟΣ «Πατέρας» χτύπησε με σφυρί δίδυμα σκοτώνοντας το ένα αγοράκι

 «Πατέρας» χτύπησε με σφυρί δίδυμα σκοτώνοντας το ένα αγοράκι

Συνελήφθη από αναζητήσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη σύλληψη ενός 33χρονου, που θεωρείται ότι είναι ο πατέρας διδύμων, προχώρησε οι αστυνομικές αρχές της Βρετανίας μετά από άγριο έγκλημα το βράδυ του Σαββάτου.

Ο δράστης χτύπησε με σφυρί τα μόλις ενός έτους βρέφη, με αποτέλεσμα το αγόρι να ξεψυχήσει και το κοριτσάκι να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 33χρονος Bidhya Sagar Das, που εργάζεται σε ξενοδοχείο, διέφυγε μετά την αποτρόπαιη επίθεση και εντοπίστηκε ένα 24ωρο αργότερα μετά από εκτεταμένες έρευνες της αστυνομίας, που ζήτησε τη συνδρομή των πολιτών για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Οι γείτονες της οικογένειας ανέφεραν ότι η μητέρα των παιδιών Cristinela Das, βγήκε τρέχοντας έξω από το σπίτι φωνάζοντας «τα παιδιά μου, τα παιδιά«. Η γυναίκα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο 33χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

«Ακούσαμε τον θόρυβο και μπήκαμε στο δωμάτιο… Το αγοράκι ήταν ήδη νεκρό. Είμαστε σοκαρισμένοι, καθώς δεν περιμέναμε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο… Όταν είδα την αστυνομία σκέφτηκα πως ‘είναι Σάββατο βράδυ, κάποιος θα μέθυσε ή μπλέχτηκε σε καυγά’, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι είχε συμβεί φόνος», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.
ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση