HomeHL-GreeceΕιδική ομάδα ψάχνει τα ίχνη του Αρτέμη Σώρρα

Ειδική ομάδα ψάχνει τα ίχνη του Αρτέμη Σώρρα

Πώς οργανώθηκε η διαφυγή - Οι εκτιμήσεις για ταξίδι στην Ιταλία και τη Λ. Αμερική

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ειδική ομάδα από το Τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής έχει συσταθεί στην ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του, Βαΐας.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Έθνος» η σύζυγός του Αρτέμη Σώρρα βρισκόταν μέσα στην αίθουσα του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων στην Πάτρα και αποχώρησε πριν εκδοθεί η δικαστική απόφαση. Φέρεται να ενημέρωσε τον σύζυγό της και οργάνωσαν τάχιστα τον τρόπο διαφυγής τους.

Όπως γράφει ο «Ελεύθερος Τύπος», υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του, έφυγαν ακτοπλοϊκώς από Πάτρα για Ιταλία χωρίς όμως να αποκλείουν το ενδεχόμενο να κρύβεται στην χώρα μας όπως ο ίδιος επικαλείται.

Σε περίπτωση που έχει διαφύγει σε γειτονική χώρα, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως μπορεί να επιχειρήσει να διαφύγει σε κάποια χώρα της Λατινικής Αμερικής, πριν εκδοθεί διεθνές ένταλμα για τη σύλληψή του.

Οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι το πρωί της Παρασκευής στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, βρισκόταν η σύζυγός του η οποία όταν κατάλαβε ότι η δίκη θα γινόταν κανονικά, έφυγε τρέχοντας να ενημερώσει τον σύζυγό της και να οργανώσουν την φυγή τους.

Από μία πρώτη έρευνα στις αεροπορικές εταιρείες δεν φαίνεται να έχει χρησιμοποιήσει τις εναέριες μεταφορές για την διαφυγή του και αναζητούν στοιχεία για τον εντοπισμό του από τα στίγματα των τηλεφωνικών και διαδικτυακών του επικοινωνιών.

Ταυτόχρονα αναζητούν ηλεκτρονικά ίχνη του κόμβου μετάδοσης, αποστολής και του παραλήπτη του βίντεο του Σώρρα.

Στο μεταξύ, το Σάββατο έγιναν έρευνες στις οικίες των τεσσάρων παιδιών του καταζητούμενου σε Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα και Μεσόγεια. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το «επίσημο» τηλέφωνο του Αρτέμη Σώρρα αλλά και της συζύγου του έκλεισαν από το μεσημέρι της Παρασκευής λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης.
newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση