HomeHL-9Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διακοπές ρεύματος για σήμερα έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. που πρόκειται να εκτελέσει έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

Νομός Ηρακλείου

8:00 – 15:00 Τμηματικά στις περιοχές της διακλάδωση προς Πρασσά, και Καρτερό, στην περιοχή της επιχειρήσεως Grecocar AE, στην περιοχή 100μ πριν τον Πέτρινο Πύργο και στην περιοχή της λέσχης Αξιωματικών Αεροπορίας Ζορμπάς.

8:00 – 15:00 Στο Κοκκίνη Χάνι, τμηματικά στις περιοχές των ξενοδοχείων Αρίνα και Knosos Royal, της ταβέρνας Κονάκι, και της ταβέρνας πρώην Μπαξέ, στην περιοχή της ταβέρνας Χατζή και του s.m.Χαλκιαδάκη και στο δρόμο της Ανώπολης στην περιοχή του Δημοτικού σχολείου.

8:30 – 11:00 Στο Δ. Χερσονήσου, στη Χερσόνησο, στις περιοχή του δρόμου προς το παλαιό ΙΚΑ, του ξενοδοχείου Καλουτσάκη και του ξενοδοχείου Άλμπατρος.

11:30 – 14:30 Στο Λ. Χερσονήσου, στο δρόμο προς το ξενοδοχείο Creta marris στην περιοχή του s.m.Carrefour, στις περιοχές γύρω από το ξενοδοχείο Heronissos, της παραλίας μετά την επιχείρηση Camino, του Λιμεναρχείου Χερσονήσου (Φάρος) και της εκκλησία της Αγ.Παρασκευής. Επίσης στις οδούς Σανουδάκη, Αρχαίου θεάτρου και Φιλονήδου Ζώτου.

Νομός Χανίων

8:00 – 11:00 Στα Χανιά στην οδό Μίνωος και Νικ. Φωκά και παράπλευροι οδοί

8:00 – 15:00 Στις περιοχές Αλετρουβάρι, Λουλος, Γερολακκος, Δρακωνα, Πλατυβολα, Κατοχώρι, Κοντοπουλα, Κάμποι, Τσακιστρα, Μαδάρο, Θυμιά, Σκουροχλάδα, Μαλαξα (περιοχή Οβγορο)

11:00 – 14:00 Στα Χανιά στην οδός Δωδεκανήσου, Κουμ Καπή και παράπλευροι οδοί

Νομός Ρεθύμνου

7:30 – 9:00 :00 ΨΥΧΟΥΝΤΑΚΗ – ΚΝΩΣΟΥ – ΕΤΕΑΡΧΟΥ – ΦΑΙΣΤΟΥ – ΕΛΕΥΘΕΡΝΑΣ – ΓΕΡ.ΒΛΑΣΤΟΥ

9:00 – 10:30 ΑΡΕΤΟΥΣΑΣ – ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ – ΡΕΩΦΙΛΗΣ

10:30 – 13:00 ΚΡΙΑΡΗ – ΚΟΥΡΜΟΥΛΗΨΥΧΟΥΝΤΑΚΗ – ΕΤΕΑΡΧΟΥ – ΕΛΕΥΘΕΡΝΑΣ – ΜΑΡΑΚΗ – Σ.ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ – ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΑΚΗ – ΚΑΒΑΛΟΥ

Νομός Λασιθίου

8:00 – 15:00 Στο χωριό Ριζα Ιεράπετρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση