HomeHL-9Ενώπιον του ανακριτή τα δύο αδέλφια με τα 8 κιλά κάνναβη

Ενώπιον του ανακριτή τα δύο αδέλφια με τα 8 κιλά κάνναβη

Για να απολογηθούν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του ανακριτή Ηρακλείου αναμένεται να περάσουν αύριο τα δύο αδέλφια που συνελήφθησαν την Παρασκευή να έχουν στην κατοχή τους 8 κιλά κάνναβη.

Πρόκειται για έναν 38χρονο και έναν 40χρονο από το Βενεράτο οι οποίοι είχαν κάνει τη διακίνηση ναρκωτικών… οικογενειακή επιχείρηση.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost οι αρχές είχαν ήδη την πληροφόρηση για τη δράση των δύο αντρών και τους είχαν θέσει υπό παρακολούθηση.

xasis-8kila4

Έτσι, την Παρασκευή μετά από συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου σε συνεργασία με άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου πραγματοποίησαν έρευνες στο σπίτι αλλά και σε αποθηκευτικούς χώρους των δύο αδελφών στο Βενεράτο.

xasis-8kila2

Κατά τη διάρκεια της έρευνας οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν: δώδεκα αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 7.802 γραμμάρια κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 1.700 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, ζυγαριά ακριβείας, φυσίγγια και πλήθος κινητών τηλεφώνων.

xasis-8kila5

Διαφήμιση
Διαφήμιση