HomeΣΠΟΡΤριγλία Ραφήνας Ατσαλένιος 1-1

Τριγλία Ραφήνας Ατσαλένιος 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την άνοδο στη Β’ Εθνική άφησε στη Ραφήνα την Κυριακή  ο Ατσαλένιος, μένοντας στο 1-1 ενάντια στην Τριγλία για την 23η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 27′ με υπέροχο σουτ του Τριανταφύλλου, ωστόσο έδειξαν να επαναπαύονται σε αυτό το τέρμα και οι γηπεδούχοι ζήτησαν την ισοφάριση στο β’ ημίχρονο.

Τελικά, οι «κιτρινόμαυροι» βρήκαν δίχτυα στο 69ο λεπτό, καθώς ο Μαλλιωτάκης έκανε ολέθριο λάθος μετά από εκτέλεση κόρνερ και ήταν ο Καμβύσης εκείνος που το αξιοποίησε, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι, ο ΠΟΑ με 40 βαθμούς έμεινε στο -5 από τον πρωτοπόρο Ιωνικό, ενώ η Τριγλία με 24 μοιράζεται την 9η θέση με τη Ρόδο.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Δήμιζας, Καμβύσης, Κωτσάλας, Μακρής (64′ Καρβουνίδης), Μαντζώρος, Μπιταξής, Κότσι, Τσάγκαρης, Τζάθας (88′ Τρυφιάτης), Καλογιάννης, Νικολόπουλος.

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ (Βασίλης Κρασανάκης): Ματαλλιωτάκης, Γενιτσαρίδης, Ρουμπάκης, Αραβιάκης, Παπαδομιχελάκης, Χατζηανδρέου (79′ Σακλαμάκης), Πρωτογεράκης, Φραγκιαδάκης (73′ Αμπντουραχμάνι), Χαρίτος, Μπουτσάκης, Τριανταφύλλου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση