HomeHL-SportsΞάνθη – Λεβαδειακός 2-2

Ξάνθη – Λεβαδειακός 2-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ισόπαλοι 2-2 Ξάνθη και Λεβαδειακός σε παιχνίδι για την 25η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με τους Γιουνές (5’ πεν.) και Λάζιτς (30’), ενώ οι Βοιωτοί ισοφάρισαν ισάριθμες με τους Βασιλείου (28’) και Τόνι Σίλβα (47′).

Η Ξάνθη αιφνιδίασε τον Λεβαδειακό και προηγήθηκε άμεσα. Στο 5’ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γιουνές βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Ουόν και ο Βάτσιος υπέδειξε το πέναλτι. Ο «παθών» εκτέλεσε ψύχραιμα και έδωσε προβάδισμα στην ακριτική ομάδα.

Ο Λεβαδειακός απείλησε στο 22′, όταν ο Βασιλείου δε βρήκε καλά τη μπάλα με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Ζίφκοβιτς, ενώ στο 28΄ ο φορ των Βοιωτών, μετά από σέντρα του Μιλιάζες σημείωσε το 1-1.

Δύο λεπτά αργότερα οι Ακρίτες πήραν εκ νέου… κεφάλι στο σκορ, με τον Λάζιτς να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Γιουνές και με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 47’ με σκόρερ τον Τόνι Σίλβα, που έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων.

Μετά την ισοφάριση των Βοιωτών οι γηπεδούχοι πίεσαν πάρα πολύ και στο 62΄ «άγγιξαν» το γκολ με την κεφαλιά του Γιουνές να περνάει ελάχιστα άουτ, ενώ στο 69΄ το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Βασιλακάκη.

Γκολ: 5′ πεν. Γιουνές, 30′ Λάζιτς – 28′ Βασιλείου, 47′ Σίλβα

Κίτρινες κάρτες:
Σίλα – Καλτσάς, Βασιλείου

Ξάνθη (Λουτσέσκου):
Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης (79′ Σολτάνι), Ντε Λούκας, Τριάδης, Γιουνές, Μεχία (60′ Πιτσέλι), Βασιλακάκης, Φλίσκας, Λάζιτς, Σιλά (60′ Λουσέρο), Λισγάρας.

Λεβαδειακός (Χριστόπουλος):
Ναμάσκο, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας (85′ Ζεζίνιο), Βασιλείου, Τόνι Σίλβα (89′ Λάτσι), Καλτσάς, Ουόν, Γιουσούφ, Βούρος, Μιλιάζες, Σουμπίνιο (68′ Γιακουμάκης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση