HomeHL-9Στις επάλξεις οι αγρότες της Κρήτης…αποφασίζουν για τις επόμενες κινήσεις τους

Στις επάλξεις οι αγρότες της Κρήτης…αποφασίζουν για τις επόμενες κινήσεις τους

Μετά το συλλαλητήριο στην Αθήνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν εγκαταλείπουν τον αγώνα τους οι αγρότες της Κρήτης και οργανώνονται ξανά για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους, μετά και το παγκρήτιο συλλαλητήριο, που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα στο κέντρο της Αθήνας.

Οι αγρότες είναι αποφασισμένοι με κάθε τρόπο να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους απέναντι στην πολιτική, που ακολουθεί η Κυβέρνηση σχετικά με τα φορολογικά, ασφαλιστικά και οικονομικά ζητήματα του αγροτικού κόσμου.

Αν και δεν έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι από την έκβαση που είχε το συλλαλητήριο στην Αθήνα, καθώς δεν κατάφεραν να έχουν κάποια επαφή με εκπρόσωπο του υπουργείου, θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα στους αρμοδίους για την καταστροφή που έχει υποστεί ο κλάδος τους.

Για το λόγο αυτό πραγματοποιούν σήμερα στις 2 μετά το μεσημέρι παγκρήτια σύσκεψη στα γραφεία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθεί το συλλαλητήριο στην Αθήνα, αλλά και πώς θα οργανώσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Στη σύσκεψη πρόκειται να συμμετάσχουν αγροτικοί σύλλογοι και εκπρόσωποι του αγροτικού κόσμου από όλη την Κρήτη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση