HomeHL-SportsΑτρόμητος – ΑΕΚ 0-1

Ατρόμητος – ΑΕΚ 0-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με γκολ του Πέτρου Μάνταλου στο 57’ η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι, σε παιχνίδι για την 25η αγωνιστική της Super League. Να σημειωθεί ότι ο διαιτητής Θάνος ακύρωσε λανθασμένα από ένα γκολ των δύο ομάδων.

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολλά λάθη από τις δύο ομάδες και το 0-0 δεν άλλαξε. Για την ΑΕΚ ο Σέρχιο Αραούχο στο 10΄ με το δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Γκορμπούνοφ, ενώ στο 34΄ η κεφαλιά του Γιόχανσον έφυγε άουτ.

Οι γηπεδούχοι είχαν μόλις μία τελική προσπάθεια προς την εστία του Μπάρκα, με σουτ του Λε Ταλέκ στο 40ο λεπτό.

Στην πρώτη της αξιόλογη επιθετική προσπάθεια στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα. Ο Ντίντακ γύρισε τη μπάλα προς την μικρή περιοχή κι εκεί ο «ξεχασμένος» Μάνταλος με το 7ο εφετινό του γκολ άνοιξε το σκορ στο 57΄(1-0). Να σημειωθεί ότι νωρίτερα η ΑΕΚ σκόραρε, όμως ο Μάνταλος υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ

Στο 77΄, όμως, έγινε η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι. Από το σουτ του Τόνσο η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι στην επαναφορά ο Λε Ταλέκ έπιασε την κεφαλιά και ο Λημνιός σε άδεια εστία ισοφάρισε. Με υπόδειξη του βοηθού το γκολ δε μέτρησε, ωστόσο, η φάση ήταν καθαρή και δεν υπήρχε κανένα οφσάιντ.

Με αυτόν τον τρόπο η ΑΕΚ έφτασε στην πρώτη εκτός έδρας νίκη μετά από πέντε μήνες και το ματς με τη Λάρισα.

Γκολ: 57′ Μάνταλος

Κίτρινες κάρτες:
Μανιάτης – Γιόχανσον, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Μανιάτης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Μπάγκα (72′ Τόνσο), Κατράνης, Ούμπιδες, Πλατέλλας (72′ Λημνιός), Κιβρακίδης, Λε Ταλέκ, Ντιγκινί (81′ Ντάουντα).

ΑΕΚ:
Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Αραούχο (90′ Γαλανόπουλος), Μάνταλος (87′ Πέκχαρτ), Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Βάργκας (54′ Χριστοδουλόπουλος).

Διαφήμιση
Διαφήμιση