HomeHL-SportsΝίκος Παπαδόπουλος: «Άδικο το αποτέλεσμα…»

Νίκος Παπαδόπουλος: «Άδικο το αποτέλεσμα…»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ακόμη πιο μακριά από τον στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα βρέθηκε ο ΟΦΗ μετά την εντός έδρας ήττα από τα Τρίκαλα,με τον Νίκο Παπαδόπουλο να κάνει λόγο για άδικο αποτέλεσμα στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Πάντως, ο τεχνικός των Ηρακλειωτών τόνισε ότι η ομάδα του οφείλει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

«Είναι ένα άδικο αποτέλεσμα για μας. Ο ρυθμός και η ένταση που βγάλαμε ήταν καλή όπως και το ξεκίνημά μας στο ματς. Μας έλειπε, όμως, μία τελική πάσα για να σκοράρουμε.

Κάναμε πλαγιοκοπήσεις, αλλά δεν τα καταφέραμε να σκοράρουμε. Από μία ανύποπτη φάση δεχθήκαμε γκολ και χάσαμε. Είναι άδικο αποτέλεσμα για την προσπάθεια των παικτών μου.

Υπάρχει απογοήτευση σε όλους μας αφού η ομάδα μένει πίσω. Παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο σε κάθε ματς.

Είμαστε μακριά, αλλά είμαστε ΟΦΗ και πρέπει να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Δεν νομίζω οτι ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από μας. Προσπαθήσαμε πάντως.

Δεν μας βγήκε το ματς αφού δεν σκοράραμε. Συνεχίζουμε», δήλωσε ο Παπαδόπουλος

Από την πλευρά των παικτών, ο Ηλίας Κώτσιος άφησε αιχμές για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον ΟΦΗ οι αντίπαλοί του.

«Είμαστε στενοχωρημένοι. Είχαμε κλείσει τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά δεχθήκαμε γκολ κόντρα στη ροή του ματς από μία ομάδα που δεν είχε άγχος. Χρειάζεται και τύχη, αλλά δυστυχώς σήμερα απογοητεύσαμε τον κόσμο μας και απογοητευτήκαμε και οι ίδιοι.

Ίσως φέτος δεν είναι η χρονιά μας. Πληρώνουμε κάθε μας λάθος και αδράνεια. Είμαστε ικανοποιημένοι, να δουλέψουμε στη συνέχεια.

Εμείς κάθε αγωνιστική πάμε για… πόλεμο ενώ άλλες ομάδες παίζουν… φιλικά. Τώρα πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε», είπε ο πολύπειρος στόπερ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση