HomeHL-SportsΒέροια – Κέρκυρα 4-0

Βέροια – Κέρκυρα 4-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Βέροια επικράτησε 4-0 της Κέρκυρας και έφτασε στους 16 βαθμούς τον Ηρακλή μένοντας ζωντανή στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Μπαλάφας (25’), Στόιτσεφ (63’), Καπετάνος (68’) και Καλί (89’).

Η Κέρκυρα απείλησε πρώτη στο 7’ με τον Επστάιν, όμως η Βέροια ήταν η ομάδα που σκόραρε. Στο 25ο λεπτό, ο Στόιτσεφ «γέμισε» και ο Μπαλάφας αφού κοντρόλαρε με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουτζαβασίλη, δίνοντας προβάδισμα στη Βέροια.

Στην ανάπαυλα, ο Ντόστανιτς υποχρεώθηκε να αντικαταστήσει τον τερματοφύλακα του, καθώς ο Λόπεθ τραυματίστηκε και την θέση του πήρε ο Καντιμοίρης, που στο 59` μπλόκαρε την κεφαλιά τους Γκόμες από το ύψος του πέναλτι.

Στο 63’ η Βέροια πέτυχε το 2-0. Ο Σαρπόνγκ βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Στόιτσεφ, ο οποίος δεν δυσκολεύθηκε να πλασάρει τον Κουτζαβασίλη. Πέντε λεπτά μετά ο Καπετάνος με κεφαλιά από μπαλιά του Σαρπόνγκ σημείωσε το 3-0, ενώ ο Καλί με κοντινή προβολή στο 89’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Γκολ:
25’ Μπαλάφας, 63’ Στόιτσεφ, 68’ Καπετάνος, 89’ Καλί

Κίτρινες κάρτες:
Σισοκό – Κεϊτά, Ντιόγκο, Τουράμ

Βέροια (Ντόστανιτς):
Λόπεθ (46’ Καντιμοίρης), Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Σισοκό, Τόμας (64’ Σούλε), Καλί, Λινάρδος, Στόιτσεφ (71′ Μπελαΐντ), Τόνι Κάλβο, Καπετάνος, Σαρπόνγκ.

Κέρκυρα (Γρηγορίου):
Κουτζαβασίλης, Κεϊτά (33’ Ντουαλά), Ντιμιτρόφσκι, Γκομές, Σπίνουλας (65′ Ονίλο), Επστάιν, Κέβιν (46’ Παμλίδης), Ντιόγκο, Τουράμ, Νίκιτς, Αντιλέχου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση