HomeHL-SportsΛάρισα – Παναιτωλικός 1-0

Λάρισα – Παναιτωλικός 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία πολύ σημαντική νίκη που την φέρνει κοντά στην παραμονή της στην κατηγορία πανηγύρισε η Λάρισα, η οποία επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στο παιχνίδι για την 25η αγωνιστική της Super League. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 35’ ο Φάρκας.

Η Λάρισα χωρίς να είναι καλύτερη από τον Παναιτωλικό κατάφερε να πετύχει το γκολ που αποδείχθηκε καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα. Στο 35’ από το φάουλ του Ναζλίδη στο και το γύρισμα του Αβραάμ, ο Φάρκας με σουτ «έγραψε» το 1-0 και έδωσε στην ομάδα του τους βαθμούς.

 Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μάκη Χάβου προσπάθησε να πιέσει χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα, ενώ η Λάρισα μετά το 65’ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους.

Στο 70΄ οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το 2-0 με τον Ντέλετιτς να σημαδεύει το δοκάρι, ενώ τέσσερα λεπτά ο Κόντορ απέτρεψε την ισοφάριση όταν απομάκρυνε πάνω στη γραμμή μετά το βολέ του Παπαδόπουλου.

Στο 80’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Μάρκος Πάουλο να αστοχεί προ κενής εστίας, μετά την ασίστ του Παπαδόπουλου και έτσι το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Γκολ:
35′ Φάρκας

Κίτρινες κάρτες:
Ναβάρο, Βαρέλα, Φατιόν, Ξενοδόχοβ – Πάουλο, Λόπες, Ροντρίγκες, Ρόσα, Μπράβο

Λάρισα:
Ξενοδόχοβ, Ναβάρο (88′ Γκόλιας), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κόντορ (81′ Αναστασόπουλος), Φατιόν, Ντέλετιτς, Τσακοπίνο (66′ Ρέντζας), Ναζλίδης, Βαρέλα, Αβραάμ.

Παναιτωλικός:
Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Ρότσα (58′ Γιαννιώτης), Μπράβο, Πάουλο, Λόπες (75′ Μουνιός), Ρόσα (68′ Μαρκόφσκι), Παπαδόπουλος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση