HomeHL-SportsΤι πρόκειται να δούμε στην 25η αγωνιστική της Superleague

Τι πρόκειται να δούμε στην 25η αγωνιστική της Superleague

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Του Ευθύμη Φασουλάκη

Το τριήμερο 18-20/3 θα διεξαχθεί η 25η αγωνιστική της Superleague.Μια αγωνιστική που περιλαμβάνει ,πολλά σπουδαία παιχνίδια  , υψηλής βαθμολογικής σημασίας  αλλά και όσον αφορά το γόητρο.

Ξεχωρίζει φυσικά το αιώνιο ντέρμπι , Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στην Λεωφόρο , όπως και τα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Πανιώνιος και Ατρόμητος-ΑΕΚ.

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής με μια πρόβλεψη για την έκβαση του κάθε αγώνα.

Βέροια-Κέρκυρα :  Το πρόγραμμα της αγωνιστικής , ανοίγει στην Ημαθία , με την αναμέτρηση της Βέροιας με την Κέρκυρα.

Είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες της βασίλισσας του Βορρά , να πάρει μια νίκη ανάσα και να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη  , καθώς θεωρητικά , αντιμετωπίζει μια ομάδα που μπορεί να νικήσει στην έδρα της.

Όμως  η Κέρκυρα , έχει δείξει ότι , τις ομάδες παρόμοιας δυναμικής , μπορεί να τις κερδίσει  και έτσι τα συμπεράσματα που θα μπορούσαν να βγουν δεν είναι ασφαλή.

Πρόβλεψη: Χ2

 

ΑΕΛ-Παναιτωλικός : Στην Λάρισα , η ΑΕΛ , αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό , σε ένα παιχνίδι που είναι ευκαιρία για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι Αγρινιώτες , μοιάζουν να έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία , όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παρουσιαστούν αδιάφοροι στο σημερινό αγώνα.

Δεν θα χουν, παρόλα αυτά , το κίνητρο των Βυσσινί , που θέλουν με την δύναμη της έδρας τους , να πάρουν τους 3 βαθμούς , για να κοιτάξουν, με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πρόβλεψη : 1

 

Ατρόμητος- ΑΕΚ :  Σπουδαία αναμέτρηση , το βράδυ του Σαββάτου , στο Περιστέρι.

Ο ανεβασμένος , με τον Σα Πίντο , Ατρόμητος , αντιμετωπίζει , την εκπληκτική με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο , ΑΕΚ.

Θεωρητικά , είναι ντέρμπι ανάμεσα σε 2 ομάδες που διεκδικούν , την είσοδο στα πλέι οφ , καθώς , η απόστασή τους , είναι μόλις 5 βαθμοί και οι Περιστεριώτες με νίκη , θα ελπίζουν ακόμα στην 5η θέση.

Η ΑΕΚ όμως έχει δείξει την αδιαμφισβήτητη ποιότητα της τον τελευταίο καιρό, και παρόλο που θα αγωνιστεί σε μια πολύ σκληρή έδρα , με μια πολύ καλή ομάδα , έχει την δυνατότητα να πάρει αποτέλεσμα.

Πρόβλεψη :Χ2

 

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος :  Ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα , το μεσημέρι της Κυριακής , ανάμεσα στον 3ο ΠΑΟΚ και τον 2ο Πανιώνιο.

Στην σκιά του αιώνιου ντέρμπι , ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος , θέλουν την νίκη, για να μείνουν όσο το δυνατόν κοντά στην κορυφή , εκμεταλλευόμενοι τυχόν απώλεια του Ολυμπιακού , αλλά και να ισχυροποιήσουν την θέση τους στην πεντάδα, εκμεταλλευόμενοι τυχόν απώλεια  του Παναθηναϊκού .

Ξεκάθαρο φαβορί , δεν υπάρχει στην αναμέτρηση αυτή , καθώς , ο ΠΑΟΚ που θεωρητικά θα έμοιαζε σαν ένα , είναι επηρεασμένος από την απώλεια του Πρίγιοβιτς , ενώ ο Πανιώνιος πιθανόν να λυγίσει από την πίεση , σε μια τέτοια καυτή έδρα.

Πρόβλεψη : 1Χ2

 

Αστέρας Τρίπολης- ΠΑΣ Γιάννινα :  Ώρα για νίκη για τον Αστέρα. Οι Αρκάδες , έχουν συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα , εντός και εκτός έδρας και έχουν μπει για τα καλά στην μάχη του υποβιβασμού.

Θέλουν λοιπόν , να κάνουν μια νέα αρχή , με την αναμέτρηση κόντρα στους Γιαννιώτες που ουσιαστικά , δεν διεκδικούν κάτι στο φετινό πρωτάθλημα.

Αυτό βέβαια , δεν σημαίνει ότι θα είναι αδιάφοροι ή ότι δεν είναι μια πολύ καλή ομάδα που μπορεί να πάρει αποτέλεσμα , με βάση την φετινή εικόνα , της ομάδας της Τρίπολης.

Πρόβλεψη : 1Χ

 

Ξάνθη-Λεβαδειακός :  Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί στα Πηγάδια , ανάμεσα στην Ξάνθη που έχει στόχο την Ευρώπη και τον Λεβαδειακό που προσπαθεί να μείνει στην κατηγορία.

Οι Ακρίτες , αν θέλουν να συνεχίσουν να διεκδικούν την είσοδό τους στην πεντάδα , οφείλουν να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι , ιδιαίτερα τώρα που ο Λεβαδειακός θα μοιάζει επηρεασμένος με την υπόθεση Μάντζιου , καθώς δεν θα χει στην διάθεσή του , ίσως τον ποιοτικότερο ποδοσφαιριστή του.

Πρόβλεψη : 1

 

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός :  Η μητέρα των μαχών . Το αιώνιο ντέρμπι , διεξάγεται το βράδυ της Κυριακής στην Λεωφόρο , με πρώτη ευχή όλων μας , να θυμόμαστε τις επόμενες μέρες , αυτά που είδαμε στο γήπεδο και όχι αυτά που είδαμε στις κερκίδες.

Παιχνίδι με βαθμολογική σημασία , κυρίως για τον ΠΑΟ , που θέλει να σιγουρέψει την θέση του στην 5άδα , αλλά και για τον ΟΣΦΠ που θέλει να κλειδώσει τον τίτλο στην έδρα του μεγάλου αντιπάλου του.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από ισοπαλία κόντρα στον Ηρακλή , ενώ ο ΟΣΦΠ από την βαριά ήττα αποκλεισμό της Πέμπτης.

Θετικό για τους Πράσινους , η επιστροφή του Κλωναρίδη που αποδείχτηκε ότι είναι καταλύτης , για την επιθετική τους λειτουργία , ενώ ερωτηματικό μοιάζει η θέση του τερματοφύλακα για τους Ερυθρόλευκους καθώς ο Καπίνο που θα πάρει την θέση του ντεφορμέ Λεάλι , θα έχει να αντιμετωπίσει πολύ εχθρική ατμόσφαιρα .

Πρόβλεψη για τον αγώνα αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε εξαρχής , ο ΠΑΟ ίσως έχει το πάνω χέρι , λόγω της κακής εικόνας του Ολυμπιακού στα εκτός έδρας ντέρμπι φέτος , αλλά και της δικής του καλύτερης εικόνας επί Ουζουνίδη.

Ας κερδίσει ο καλύτερος αλλά και κυρίως το άθλημα , από αυτόν τον αγώνα.

Πρόβλεψη : 1Χ

 

Πλατανιάς-Ηρακλής : Το πρόγραμμα της αγωνιστικής , κλείνει , την Δευτέρα στα Χανιά , με την αναμέτρηση του Πλατανιά με τον μαχητικό Ηρακλή.

Οι Κρητικοί είναι το φαβορί για την νίκη , καθώς η εικόνα που παρουσιάζουν φέτος είναι εκπληκτική και διεκδικούν την είσοδό τους στα πλέι οφ .

Όμως ο Ηρακλής , διεκδικεί μέχρι τέλους την παραμονή , κάτι που απέδειξε την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στον ΠΑΟ .

Πρόβλεψη : 1Χ

 

Αυτό είναι το πρόγραμμα της αν μη τι άλλο , ενδιαφέρουσας αγωνιστικής , ελπίζουμε να δούμε πολλά γκολ και θέαμα και τα καλύτερα στιγμιότυπα , να δείχνουν ωραίες φάσεις και γκολ και όχι επεισόδια .

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση