HomeΕΛΛΑΔΑΜητσοτάκης: Η πρώτη προτεραιότητα μας η στήριξη του πρωτογενούς τομέα

Μητσοτάκης: Η πρώτη προτεραιότητα μας η στήριξη του πρωτογενούς τομέα

Στοίχημα για τη χώρα η εξωστρέφεια των προϊόντων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Για τη Νέα Δημοκρατία, η στήριξη του πρωτογενούς τομέα, αλλά και η στήριξη συνολικά της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών αποτελεί πρώτη προτεραιότητα» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Με μεγάλη χαρά, επισκέπτομαι, σήμερα, τη σημαντική έκθεση “Food Expo”, όπου παραπάνω από 1.200 Έλληνες παραγωγοί – μεγάλοι, μεσαίοι, μικροί – προβάλλουν τα ιδιαίτερα προϊόντα τους, διεκδικώντας τη θέση που τους αξίζει – που μας αξίζει ως χώρα – στην παγκόσμια διατροφική αγορά.

Η εξωστρέφεια των προϊόντων της ελληνικής γης αποτελεί ένα πάρα πολύ σημαντικό στοίχημα για τη χώρα. Η σωστή τυποποίηση και σωστή προβολή των προϊόντων μας είναι αυτή, η οποία θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε θέσεις σε αγορές του εξωτερικού. Ταυτόχρονα, θα επιτρέψει και στις ελληνικές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να δημιουργήσουν περισσότερες θέσεις απασχόλησης.

Για τη Νέα Δημοκρατία, η στήριξη του πρωτογενούς τομέα, αλλά και η στήριξη συνολικά της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών – που είναι η φυσική μετεξέλιξη της πρωτογενούς παραγωγής – αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Πόσο μάλλον σε μια εποχή, όπου η μεσογειακή διατροφή, η ελληνική διατροφή, έχει αναγνωριστεί από όλους ως η πιο υγιεινή διατροφή, η οποία μπορεί να προλάβει μια σειρά από ασθένειες».

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση