HomeΚΡΗΤΗΣεμινάριο για τη χρήση εξωτερικών απινιδωτών από τον Ροταριανό Όμιλο

Σεμινάριο για τη χρήση εξωτερικών απινιδωτών από τον Ροταριανό Όμιλο

Δωρεά του Ομίλου σε φορείς του Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σεμινάριο καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης & χρήσης των αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών διοργάνωσε σήμερα ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν στελέχη του Δήμου Ηρακλείου, του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου, του Αρχαιολογικού χώρου της Κνωσσού και εθελοντών Ροταριανών.

seminario-tei-3

Το σεμινάριο διοργανώθηκε από το Εργαστήριο Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Κρήτης και πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της ΣΕΥΠ από τους καθηγητές Μιχάλη Ροβίθη και Μιχάλη Ζωγραφάκη – Σφακιανάκη, με την βοήθεια των εκπαιδευτών φοιτητών της Σχολής, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες στους συμμετέχοντες για όλα όσα πρέπει να πράττουν σε καταστάσεις ανάγκης.

seminario-tei-5

Υπενθυμίζεται ότι ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου προχωράει στη δωρεά των τριών απινιδωτών στο πλαίσιο εφαρμογής του κοινωνικού του έργου και ενός εγκεκριμένου District Grand, καλύπτοντας χώρους με τεράστια επισκεψιμότητα, όπως είναι η Κνωσσός, το Αρχαιολογικό Μουσείο και η πλατεία των Λιονταριών.

seminario-tei-8

Το έργο της δωρεάς και της εκπαίδευσης, συγχρηματοδοτούν ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου κατά 75%, η 2470 Ροταριανή Περιφέρεια κατά 20% και ο Ροταριανός Όμιλος Ηράκλειο – Candia κατά 5%.

Διαφήμιση
Διαφήμιση