Κλιμάκιο των βρετανικών αρχών βρίσκονται στα Μάλια και σήμερα, πραγματοποιώντας νέες έρευνες  στο σημείο, όπου βρέθηκε ο σκελετός του άτυχου 20χρονου φοιτητή Στίβεν Κουκ.

bretanoi-astynomikoi-malia-koyk-5

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost o νέος κύκλος ερευνών ξεκινάει για την εξακρίβωση των συνθηκών του θανάτου του Στίβεν Κουκ, που έχασε τη ζωή του την πρώτη ημέρα των διακοπών του στην Κρήτη τον Αύγουστο του 2005 και ο σκελετός του βρέθηκε 11 χρόνια αργότερα σε πηγάδι στην περιοχή των Μαλίων.

bretanoi-astynomikoi-malia-koyk-4

Οι βρετανικές αρχές που βρίσκονται εδώ και αρκετές μέρες στην Κρήτη, σε συνεργασία με την τοπική αστυνομία «ξεσκονίζουν» το φάκελο της εξαφάνισης του 20χρονου προκειμένου, σε μια κοινή προσπάθεια για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του.

bretanoi-astynomikoi-malia-koyk-3

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα είχε γίνει σύσκεψη στο Δικαστικό Μέγαρο με τους βρετανούς αστυνομικούς, τον ιατροδικαστή, τον ανακριτή και τον διοικητή του Α.Τ. Χερσονήσου για την υπόθεση αυτή.

bretanoi-astynomikoi-malia-koyk-2

Σε δηλώσεις του τότε στους δημοσιογράφους ο Βρετανός αξιωματικός είχε τονίσει ότι βρίσκονται εδώ για να στηρίξουν την οικογένεια του Στίβεν Κουκ και να προσπαθήσουν όλοι μαζί να βρουν τι ακριβώς έγινε εκείνη την ημέρα.

bretanoi-astynomikoi-malia-koyk-1

Οι πληροφορίες του cretapost, αναφέρουν πως μέχρι και αυτή την ώρα όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά ως προς τα αίτια του θανάτου του με τις αρχές να εξετάζουν τόσο την περίπτωση του ατυχήματος όσο και την περίπτωση της εγκληματικής ενέργειας.

bretanoi-astynomikoi-malia-koyk-2

Σε αυτό βέβαια αναμένεται να βοηθήσει το πόρισμα του ιατροδικαστή αλλά και οι εξετάσεις που έχουν ήδη παραγγελθεί για να γίνουν στα οστά του άτυχου φοιτητή, ωστόσο όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες πρόκειται για μία χρονοβόρα διαδικασία.

bretanoi-astynomikoi-malia-koyk-1 277090

Διαφήμιση
Διαφήμιση