HomeΕΛΛΑΔΑΕπίθεση Τσίπρα στον Κώστα Σημίτη -Για την κριτική στην κυβέρνηση του πρώην πρωθυπουργού

Επίθεση Τσίπρα στον Κώστα Σημίτη -Για την κριτική στην κυβέρνηση του πρώην πρωθυπουργού

«Το παίζει σοφός...»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ευθεία επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη χωρίς να τον κατονομάζει εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του Βασίλη Λεβέντη για την υγεία.

Στο τέλος της δευτερολογίας του και με αφορμή την προανακριτική επιτροπή για το Γιάννο Παπαντωνίου ο κ.Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση κατά του Κώστα Σημίτη λέγοντας πως αν ο ίδιος ήταν πρωθυπουργός και υπουργοί του περνούσαν τα γραφεία των ανακριτών δεν θα ήταν καθόλου άνετος να κάνει χρησμούς στους Δελφούς υπονοώντας την πρόσφατη παρουσία του Κώστα Σημίτη στο φόρουμ των Δελφών και τα όσα ανέφερε περί Grexit αλλά και την κριτική που έκανε στην κυβέρνηση

Συγκεκριμένα είπε:

«Αν εγώ ήμουν πρωθυπουργός και οι υπουργοί μου ο ένας μετά τον άλλο είχαν προανακριτικές επιτροπές θα είχα ένα θέμα, έτσι δεν είναι; Δεν θα το έπαιζα σοφός να πηγαίνω στους Δελφούς και να δίνω συμβουλές στο μαντείο. Ο Παπαντωνίου μαθαίνω ζει στην Ελβετία, μια χαρά είναι, ο γιος του είναι σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη και βγαίνει και λέει βαράτε το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη».

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση