HomeΚΡΗΤΗΣτην τουριστική έκθεση της Στοκχόλμης συμμετέχει ο Δήμος Πλατανιά

Στην τουριστική έκθεση της Στοκχόλμης συμμετέχει ο Δήμος Πλατανιά

Με στόχο τη βέλτιστη τουριστική προβολή της περιοχής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην 1η Mediterranean Panorama έκθεση “Τουρισμού Γαστρονομίας και Πολιτισμού” που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της Σκανδιναβίας την Στοκχόλμη και στο Εκθεσιακό Κέντρο Stockholmsmassan, από τις 17-19 Μαρτίου 2017, θα συμμετέχει για μία ακόμα χρονιά, με δικό του περίπτερο, ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με το Σύλλογο Επιχειρηματιών Πλατανιά «Ο Ιάρδανος».

Η εν λόγω έκθεση αποτελεί συνέχεια και εξέλιξη της έκθεση Grekland Panorama, της έκθεσης που αφορούσε αποκλειστικά στην Ελλάδα – και στην οποία ο Δήμος Πλατανιά είχε συμμετάσχει επιτυχημένα στο παρελθόν – και της οποίας η επισκεψιμότητα της κατά την περσινή χρονιά (το 2016), έφθασε τους 11.000 επισκέπτες, συνιστώντας έτσι τη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της Σουηδίας.

Με στόχο τη βέλτιστη δυνατή προβολή της περιοχής του Πλατανιά και την ενίσχυση της προσέλκυσης επισκεπτών από τη Σουηδία, ο Δήμος Πλατανιά προγραμματίζει στο πλαίσιο της έκθεσης, σε συνεργασία με τον «Ιάρδανο» και τη στήριξη του ΕΒΕΧ  καθώς και με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Το Ρόδο» μία σειρά από δράσεις και εκδηλώσεις προώθησης της κρητικής γαστρονομίας και της τοπικής παράδοσης, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει η λειτουργία ενός παραδοσιακού Κρητικού καφενείου – στο χώρο της έκθεσης – όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν κρητικά προϊόντα.

Από πλευράς του Δήμου Πλατανιά θα δώσουν το παρών στην έκθεση ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Μαλανδράκης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης κ. Πέτρος Μαρινάκης .

Λόγω της συμμετοχής του στην ανωτέρω έκθεση ο Δήμαρχος Πλατανιά θα απουσιάζει από τα καθήκοντα του από τις 16-19 Μαρτίου.

Το Δήμαρχο θα αντικαθιστά ο Αντιδήμαρχος κ.Εμμανουήλ Σολιδάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση