HomeHL-9Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αγ. Νικολάου-Σητείας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αγ. Νικολάου-Σητείας

Λόγω εκτέλεσης εργασιών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν μέσα στο επόμενο διάστημα στην εθνική οδό Αγίου Νικολάου- Σητείας.

“Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου ανακοινώνεται ότι λόγω συνέχισης εκτέλεσης εργασιών για την ολοκλήρωση του τμήματος Αυχήν Αγκαθιά-Χαμέζι-Σητεία του Β.Ο.Α.Κ στην περιοχή του κλάδου εξόδου Χαμεζίου ΧΘ55+500 του δρόμου Αγίου Νικολάου – Σητείας , το χρονικό διάστημα από τη 14-03-2017 μέχρι και την 31-08-2017 , θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις :

Το ρεύμα κυκλοφορίας από Άγιο Νικόλαο προς Σητεία , στη Χ.Θ. 55+700 θα εκτραπεί εντός της Νέας Εθνικής οδού , που έχει κατασκευαστεί από την ανάδοχο εταιρεία , για μήκος διακοσίων (200) μέτρων , όπου και θα συναντάει την Παλαιά Εθνική Οδό .

Το ρεύμα κυκλοφορίας από Σητεία προς Άγιο Νικόλαο , στη Χ.Θ. 56+500 θα εκτραπεί εντός της Νέας Εθνικής οδού από τη ράμπα εισόδου που έχει κατασκευαστεί από την ανάδοχο εταιρεία , για μήκος οχτακοσίων (800) μέτρων , όπου και θα συναντάει την Παλαιά Εθνική Οδό.

Οι χρήστες των παραπάνω Οδικών Δικτύων , παρακαλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με μικρές ταχύτητες και να συμμορφώνονται με την κάθετη και οριζόντια σήμανση που θα τοποθετηθεί στην περιοχή”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση