HomeHL-LifestyleΠοιος Κρητικός λυράρης έχει υπάρξει μοντέλο στο παρελθόν;

Ποιος Κρητικός λυράρης έχει υπάρξει μοντέλο στο παρελθόν;

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έχει ξεχωρίσει για το ταλέντο του στη λύρα και φροντίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ με τα τραγούδια του και τις εμφανίσεις του τόσο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αποφεύγοντας να «εκθέσει» στη δημοσιότητα την προσωπική του ζωή.

Ο λόγος για τον Αντώνη Χαβαδάκη, ο οποίος έχει όλο το πακέτο, καθώς εκτός από πολύ καλός λυράρης και τραγουδιστής διαθέτει σκηνική παρουσία που δεν περνάει απαρατήρητη.

 Μάλιστα, ο Χανιώτης καλλιτέχνης κατά το παρελθόν είχε κάνει αρκετές φωτογραφίσεις ως μοντέλο, ωστόσο αυτό συνέβη για λίγο διάστημα, καθώς στη συνέχεια αφοσιώθηκε στη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική.

Αυτήν την περίοδο ο Αντώνης Χαβαδάκης συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τις εμφανίσεις του στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στο «Politeia Studio» κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ενώ παράλληλα μελετά τις προτάσεις που έχει δεχτεί για συναυλίες σε Αυστραλία, Αμερική και Καναδά, χώρες στις οποίες έχει προσκληθεί να παίξει και στο παρελθόν από Έλληνες ομογενείς.

Παράλληλα, συνεχώς ανοδική πορεία έχει το τελευταίο του τραγούδι «Πόλεμος», που έχει γίνει ύμνος στα clubs, γεγονός που σίγουρα χαροποιεί ιδιαίτερα τον Κρητικό καλλιτέχνη, ο οποίος σύντομα ετοιμάζει μία διασκευή-έκπληξη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση