HomeHL-9Στην τελική ευθεία η κατασκευή νέων πτερύγων στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Στην τελική ευθεία η κατασκευή νέων πτερύγων στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Ο Ευρ. Κουκιαδάκης υπέγραψε την προκήρυξη της σύμβασης έργου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την προκήρυξη της σύμβασης έργου για την «Κατασκευή νέων πτερύγων στο γενικό νοσοκομείο Ηρακλείου ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ-ΠΑΝΑΝΕΙΟ 3ο υποέργο Ανέγερση νέων πτερύγων» υπέγραψε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 12,7 εκ. ευρώ πλέον ΦΠΑ και χρηματοδοτείται από το Ε.Π. ΚΡΗΤΗ 2014 – 2020.

Το κτίριο θα είναι συνδεδεμένο και θα λειτουργεί σε συνεργασία και συμπληρωματικά με το υφιστάμενο Νοσοκομείο σε όλα τα επίπεδα. Η συνολική δυναμικότητα των νέων πτερύγων ανέρχεται συνολικά σε 80 κλίνες Παθολογικής Νοσηλευτικής Μονάδας, 3 κλίνες σε Εφημερία και 3 κλίνες σε Μονάδα ειδικών λοιμώξεων. Η συνολική μικτή επιφάνεια των νέων πτερύγων θα είναι 6.530m2 κατανεμημένη σε 4 επίπεδα (Υ/I/1ος/2ος) και επιπλέον 570m2 ημι-υπαίθριοι χώροι. Παράλληλα διαμορφώνεται ο περιβάλλον χώρος με τη δημιουργία χώρων πρασίνου προσπελάσεων, δικτύων κ.λπ.

Για την κατασκευή προβλέπονται οι συνήθεις εργασίες όπως: Θεμελίωση φέροντος οργανισμού, Αρχιτεκτονικές εργασίες (τοιχοποιίες, σοβάδες, επενδύσεις, δάπεδα, κουφώματα, κ.λπ.), Η/Μ εργασίες κ.α.

Διαφήμιση
Διαφήμιση