HomeΕΛΛΑΔΑΧατζηδάκης: Να κάνουμε μια κυβέρνηση που θα είναι κυβέρνηση Εθνική Ελλάδος

Χατζηδάκης: Να κάνουμε μια κυβέρνηση που θα είναι κυβέρνηση Εθνική Ελλάδος

«Έχετε γαντζωθεί εκεί από τις καρέκλες σας και χειροτερεύετε την κατάσταση»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για την πορεία της αξιολόγησης μίλησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης. Σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Τώρα» του ΣΚΑΪ ο κ. Χατζηδάκης τόνισε:

«Όσα είπε ο κ. Σκουρλέτης είναι ομολογία αποτυχίας. Λέει κλατάραμε δεν μπορούμε να προχωρήσουμε άλλο, ελάτε όλοι μαζί για να δούμε πως θα προχωρήσουν τα πράγματα. Εάν τελείωσε η λιτότητα γιατί δεν φέρνουν τα αποτελέσματα της αξιολόγησης στη βουλή να το γλεντήσουμε όλοι μαζί. Η Νέα Δημοκρατία εδώ και καιρό λέει η Ελλάδα χρειάζεται πολιτική αλλαγή, διότι όσο περνάνε οι μέρες, όσο περνάνε οι μήνες, ο λογαριασμός γίνεται βαρύτερος και για την επόμενη κυβέρνηση και για την χώρα».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εμείς τους λέμε αφού έχετε γραπωθεί, έχετε γαντζωθεί εκεί από τις καρέκλες σας, και καθυστερώντας τόσο πολύ την αξιολόγηση, κάντε κάτι. Εκείνο το οποίο κάνετε είναι να χειροτερεύετε περαιτέρω την κατάσταση».

Όσον αφορά στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που δίνει προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία ανέφερε: «Δεν τις αντιμετωπίζουμε με αλαζονεία. Προφανώς προηγείται η Νέα Δημοκρατία. Δεν έχουμε στήσει κανένα τρελό χορό, διότι ξέρουμε ότι την επομένη μέρα των εκλογών θα παραλάβουμε μια κατάσταση πάρα πολύ δύσκολη».

«Μας ενδιαφέρει να κάνουμε μια κυβέρνηση που θα είναι κυβέρνηση Εθνική Ελλάδος, με τους καλύτερους και γιαυτό δεν σταθούμε σε μια κυβέρνηση μόνο με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, θα απευθυνθούμε στην επιχειρηματική κοινότητα, στην ακαδημαϊκή κοινότητα», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση