HomeHL-9Υπόμνημα των φορέων του Λασιθίου στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Υπόμνημα των φορέων του Λασιθίου στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ποια ήταν τα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος στη σύσκεψη με τον πρόεδρο της ΝΔ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη σύσκεψη με τοπικούς φορείς που έγινε σήμερα στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο κατά την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη παρευρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κα Πετράκη.

Η κα Πετράκη στον χαιρετισμό της αναφέρθηκε στο σοβαρό αναπτυξιακό έλλειμμα και τις μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης του Νομού μας καθώς και στις βασικές ανάγκες και προτεραιότητες του.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε η κα Πετράκη στα μεγάλα επίκαιρα θέματα του Νομού μας, τον Βόρειο Οδικό Άξονα (ΒΟΑΚ) και την Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Τόνισε την επείγουσα ανάγκη κατασκευής σύγχρονου ΒΟΑΚ στον Νομό μας και την μεγάλη ώθηση που θα δώσει στην τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη και πρόβαλλε τις εξαιρετικές συνθήκες που διαθέτει σήμερα ο Νομός μας για την εγκατάσταση και ευδόκιμη λειτουργία δομών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ιδιαίτερα τόνισε η κα Πετράκη την αξίωση των εκπροσώπων του Νομού μας για ισότιμη μεταχείριση από την πολιτεία τόσο στα θέματα του ΒΟΑΚ και της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης όσο και στα άλλα μεγάλα ζητήματα της Κρήτης.

Η κα Πετράκη παρέδωσε στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας υπόμνημα με τις θέσεις αυτές όπως αποφάσισε η πρόσφατη σύσκεψη των εκπροσώπων της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης του Νομού μας από τους οποίους και υπογράφεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση