Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση της δολοφονίας του 40χρονου επιχειρηματία Ι. Εμμανουήλ , που είχε συγκλονίσει το προηγούμενο διάστημα ολόκληρη την Κρήτη, με το πτώμα του να βρίσκεται κοντά σε ρεματιά στην περιοχή της Ρογδιάς Ηρακλείου.

Το δρόμο της φυλακής για την υπόθεση έχουν πάρει μέχρι τώρα ο 33χρονος συνέταιρος του άτυχου επιχειρηματία και ο 25χρονος φίλος του, οι οποίοι μετά τις απολογίες τους είχαν κριθεί προφυλακιστέοι μετά τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Από την πρώτη στιγμή ο 33χρονος συνέταιρος στις καταθέσεις του στις ανακριτικές και αστυνομικές αρχές έκανε λόγο για ένα ακόμη άτομο, το οποίο, πέρα από τον 25χρονο, συμμετείχε στη δολοφονία του επιχειρηματία.

Αυτό υποστήριξε και κατά τη χθεσινή του κατάθεση στον ανακριτή Ηρακλείου, κατονομάζοντας το συγκεκριμένο άτομο σε βάρος του οποίου πρόκειται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο αυτό είναι κάτοικος Αθηνών, αλλά εκείνη την περίοδο βρισκόταν στο Ηράκλειο και όπως εκτιμάται ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου, που μετέφερε τον άτυχο 40χρονο στο ρυάκι στην περιοχή της Ρογδιάς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση