HomeΕΛΛΑΔΑΟι «Αναρχικοί-ες Μαθητές-ριες» ανέλαβαν την ευθύνη για τις μολότοφ στο Μακεδονίας-Θράκης

Οι «Αναρχικοί-ες Μαθητές-ριες» ανέλαβαν την ευθύνη για τις μολότοφ στο Μακεδονίας-Θράκης

Σύμφωνα με ανακοίνωση στο Διαδίκτυο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η οργάνωση «Αναρχικοί-ες Μαθητές-ριες», ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με μολότοφ τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Η ανάληψη έγινε μέσα από ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Την Παρασκευή 10/3 στις 00:30, αναρχικοί-ες μαθητές-ριες, πραγματοποιήσαμε επίθεση με μολότοφ στο υπουργείο Κεντρικής Μακεδονίας και Θράκης. Η δράση αυτή αποτελεί μια ελάχιστη απάντηση στις εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις που σχεδιάζει να κάνει η κυβέρνηση. Μεταρρυθμίσεις οι οποίες θα οδηγήσουν σε ακόμα μεγαλύτερη εξαθλίωση την μαθητική κοινότητα. Η ενεντίωσή μας στις μεταρρυθμίσεις αυτές εντάσσεται στον συνολικότερο αγώνα ενάντια στο κράτος, το κεφάλαιο και το εκπαιδευτικό του σύστημα.

Ένα εκπαιδευτικό σύστημα το οποίο εξυπηρετεί τα συμφέροντα των εκμεταλλευτών και καταπιεστών, διαιωνίζει τις κοινωνικές ανισότητες και καταπιέζει την προσωπικότητα του μαθητή, με σκοπό την δημιουργία μιας υπάκουης και ομοιόμορφης μάζας. μια μάζας που σκύβει το κεφάλι δεν αντιδρά και δεν αντιστέκεται. Εμείς από μεριά μας είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε με κάθε μέσο για ζωή, μόρφωση, ελευθερία και αξιοπρέπεια. Μέχρι την κοινωνική επανάσταση και την αναρχία.

Αναρχικοί-ες Μαθητές-ριες».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση