Στην Κρήτη βρίσκεται για δεύτερη ημέρα σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζοντας την περιοδεία του στο νησί, έχοντας επαφές με τοπικούς και παραγωγικούς φορείς, αλλά και εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Μητσοτάκης σήμερα το πρωί θα έχει σύσκεψη με επαγγελματικούς, επιστημονικούς και παραγωγικούς φορείς της Ανατολικής Κρήτης στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Στη συνέχεια θα εγκαινιάσει τα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Χερσονήσου και θα ξεκινήσει για τον Άγιο Νικόλαο, όπου θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Αντώνη Ζερβό.

Έπειτα θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με εκπροσώπους και εργαζομένους του τομέα του τουρισμού, στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου.

Το μεσημέρι αναμένεται ο κ. Μητσοτάκης να αναχωρήσει για την Αθήνα.

Πρώτη ημέρα περιοδείας

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη ήταν η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, όπου είχε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε και τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά.

Έπειτα ο κ. Μητσοτάκης είχε σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Κρήτης και δημάρχους του νησιού στα γραφεία της Περιφέρειας, όπου συζητήθηκαν τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα της Κρήτης, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι.

Από την περιοδεία του κ. Μητσοτάκη δε θα μπορούσε να λείψει και μια βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με Ηρακλειώτες και να γευτεί την παραδοσιακή τσικουδιά.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης εγκαινίασε τα νέα γραφεία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Το πρόγραμμα της χθεσινής ημέρας ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο κινηματοθέατρο “Αστόρια”, κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Μητσοτάκης έκανε σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση και το έργο της, κάνοντας λόγο για εκλογές άμεσα, οι οποίες θα βγάλουν τη χώρα από την κρίση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση