HomeΚΟΣΜΟΣΔικαστής έδωσε την επιμέλεια παιδιού σε τρεις ενήλικες, που είχαν πολυσυντροφική σχέση

Δικαστής έδωσε την επιμέλεια παιδιού σε τρεις ενήλικες, που είχαν πολυσυντροφική σχέση

Μια πρωτοφανής απόφαση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρωτοφανής ήταν η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Κομητείας Σάφολκ της Νέας Υόρκης να δώσει την επιμέλεια ενός 10χρονου αγοριού σε τρεις ενήλικες, που είχαν πολυσυντροφική σχέση.

Σύμφωνα με την New York Post, το πρώην ζευγάρι Ντον και Μάικλ Μαράνο παντρεύτηκε το 1994 και είχε μονογαμικό γάμο μέχρι που στον δρόμο της και συγκεκριμένα στο διαμέρισμα του κάτω ορόφου βρέθηκε η Αντρεα Γκαρσία, το 2001. Τότε, η Αντρεα, που χώρισε με τον φίλο της, μετακόμισε μαζί με το ζευγάρι, με το οποίο άρχισε να έχει πιο στενές σχέσεις.

Η οικογένεια αποφάσισε να μεγαλώσει και να κάνει ένα παιδί. Η Ντον, όμως, ήταν στείρα και έτσι αποφασίστηκε η Αντρεα να κυοφορήσει το παιδί, με τον μικρούλη να γεννιέται το 2007.

Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν όταν Ντόν και Αντρεα αποφάσισαν πως δεν τους αρέσει η πολυσυντροφικότητα και προτιμούσαν να είναι οι δυο τους. Το νέο ζευγάρι μετακόμισε, με τον Μάικλ να μηνύει την Αντρεα προκειμένου να πάρει την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού.

Τελικά, οι βιολογικοί γονείς του παιδιού συμφώνησαν από κοινού για την επιμέλεια, ωστόσο, η Ντον ανησυχούσε για το ότι θα εξαρτώταν αποκλειστικά από την έγκριση της Αντρεα και του Μάικλ για το εάν το παιδί θα είναι και στη δική της ζωή. Ετσι, η υπόθεση πήγε στα δικαστήρια.

Σε μια πρωτοφανή απόφαση το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε να δώσει την επιμέλεια και στους τρεις «γονείς», απόφαση που δεν βρήκε σύμφωνο τον Μάικλ, ο οποίος θα ασκήσει έφεση.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση