HomeΕΛΛΑΔΑΣταύρος Θεοδωράκης: Να κλείσει η αξιολόγηση – Είμαστε αντίθετοι σε εκλογές

Σταύρος Θεοδωράκης: Να κλείσει η αξιολόγηση – Είμαστε αντίθετοι σε εκλογές

«Εμείς είχαμε προτείνει Εθνική Επιτροπή Διαπραγμάτευσης. Είπαν «θα το κάνουμε μόνοι μας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την θέση του Ποταμιού, ότι πρώτα πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση και μετά να γίνουν εκλογές, επανέλαβε ο επικεφαλής του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης.

«Είμαστε αντίθετοι σε εκλογές τώρα. Προέχει να σιγουρέψουμε τη χώρα. Να κλείσει η αξιολόγηση. Είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που τα χρόνια της κρίσης κάνει εκλογές και δημοψηφίσματα. Σε όλες οι άλλες χώρες τα βρήκαν. Τόσα χρόνια, αντί να λύσουμε τα προβλήματα κάνουμε εκλογές. Ίσως είναι μια από τις αιτίες που μας οδήγησαν εδώ», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι η καθυστέρηση της κυβέρνησης έχει να κάνει με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Όταν κλείσει η αξιολόγηση θα δούμε τι κερδίσαμε και τι χάσαμε», σχολίασε.

Απαντώντας στο εάν θα ψηφίσει το Ποτάμι τα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση στην Βουλή ο κ. Θεοδωράκης ξεκαθάρισε: «Εμείς είχαμε προτείνει Εθνική Επιτροπή Διαπραγμάτευσης. Είπαν «θα το κάνουμε μόνοι μας». Ας πάρουν και την ευθύνη.»

Τέλος σχολιάζοντας τις αποχωρήσεις βουλευτών ανέφερε: «Είναι αντιδημοκρατικό τα κόμματα να ενισχύονται από βουλευτές που φεύγουν από ένα κόμμα και μεταπηδούν σε ένα άλλο».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση