HomeΣΠΟΡΑτσαλένιος Ερμής Ζωνιανών 1-0

Ατσαλένιος Ερμής Ζωνιανών 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με γκολ του Φραγκιαδάκη κέρδισε με 1-0 τον Ερμή Ζωνιανών και… παραμονεύει για την άνοδο στη Β’ Εθνική

Έχασαν πέναλτι οι φιλοξενούμενοι, που δεν αξιοποίησαν και το αριθμητικό τους πλεονέκτημα στο τελευταίο τέταρτο

Στην 3η θέση του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής παραμένει ο Ατσαλένιος, καθώς την Κυριακή νίκησε εντός έδρας τον Ερμή Ζωνιανών με 1-0 για την 22η αγωνιστική και με 39 βαθμούς είναι στο -3 από τον πρωτοπόρο Ιωνικό.

Έτσι, η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη διεκδικεί τις ελπίδες που της αναλογούν για την άνοδο στη Β’ Εθνική, ενώ στο κρητικό ντέρμπι προηγήθηκε στο πρώτο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου χάρη σε θαυμάσιο μακρινό σουτ του Φραγκιαδάκη.

Στο 75′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, μια και ο Πετράς βρήκε την μπάλα με το χέρι, για να αντικρίσει μάλιστα και την κόκκινη κάρτα ο παίκτης του ΠΟΑ, ωστόσο ο Ματαλλιωτάκης απέκρουσε την εκτέλεση του Ρόβα και οι γηπεδούχοι πήραν την πολύτιμη νίκη.

Με 30 βαθμούς ο Ερμής βρίσκεται στην 7η θέση.

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ (Βασίλης Κρασανάκης): Ματαλλιωτάκης, Πετράκης, Παπαδομιχελάκης, Γενιτσαρίδης, Αραβιάκης, Πετράς, Μπουτσάκης (80′ Χαρίτος), Φραγκιαδάκης, Αμπντουραχμάνι (90’+2 λ. τρ. Βρεττός), Σταθόγλου (57′ Χατζηανδρέου), Τριανταφύλλου.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Γιώργος Πετράκης): Κόλλιας, Γιακουμάκης, Χατζηβασίλης (72’ Πλουσής Δομίνικος), Γεμιστός (59’ Πλουσής Βασίλης), Φαμπίνιο, Ταβλαδωράκης, Ραπτάκης, Πασιαλής (83’ Πουλάκης), Ανυφαντάκης, Ρόβας, Τοπούζης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση