HomeHL-SportsΠλατανιάς Βέροια 1-0

Πλατανιάς Βέροια 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε απόσταση «βολής» από την πέμπτη θέση και τα play off βρίσκεται ο Πλατανιάς, μετά τη νίκη του 1-0 επί της Βέροιας στην Κρήτη για την 24η αγωνιστική της Super League.

Ο Μουνάφο πέτυχε το γκολ στο 30 λεπτό, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με αριθμητικό μειονέκτημα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, λόγω αποβολής του Αντονιάν στο 22΄.

Ουσιαστικά το ματς κρίθηκε λίγο πριν από τη συμπλήρωση μισού ημιχρόνου, με την αποβολή του Αντονιάν. Ο Αρμένιος αμυντικός έκανε δεύτερο επικίνδυνο τάκλιν μέσα σε λίγα λεπτά και αντίκρισε ισάριθμες κίτρινες κάρτες.

Με τη ψυχολογία στο ναδίρ και με παίκτη λιγότερο για περίπου 70 αγωνιστικά λεπτά, η Βέροια ήταν αδύνατο να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Στο 30΄ ο Μουνάφο άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μενδρινού.

Πολύ έντονες οι διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για μη τήρηση του fair play από τον Πλατανιά, αφού ο Καλί βρισκόταν «σωριασμένος» στο χορτάρι έχοντας δεχτεί στο πρόσωπο τη μπάλα. Ομως, οι γηπεδούχοι συνέχισαν τη φάση και έφτασαν στο γκολ.

Η ομάδα του Παράσχου δημιούργησε και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με κορυφαία τη φάση του 59΄ όταν ο Γιώργος Γιακουμάκης «φλέρταρε» με το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής, όμως είδε τη μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι από το «ψαλίδι» που επιχείρησε.

 Κίτρινες: Γιορέντε, Μενδρινός, Σίγκνεβιτς – Λόπεθ, Αντονιάν, Καπετάνος, Σισοκό

Κόκκινες: Αντονιάν (22΄ -δεύτερη κίτρινη)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά (46΄ Κάργας), Στάθης, Μουνάφο, Μενδρινός (71΄ Στανισάβλιεβιτς), Γιορέντε (79΄ Ντίντακ Ντεβέσα), Γιακουμάκης, Μανούσος, Σίγκνεβιτς.

ΒΕΡΟΙΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Καλί, Αντονιάν, Μπαλάφας (69΄ Μπελάιντ), Τομάς, Κάλβο, Σαρπόνγκ (73΄ Μίλιεβιτς), Στόιτσεφ (46΄ Σισοκό), Καπετάνος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση