HomeΣΠΟΡΠανελευσινιακός ΟΦΗ 3-0

Πανελευσινιακός ΟΦΗ 3-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Κρητικοί δυσκολεύτηκαν περισσότερο από ό,τι δείχνει το τελικό 3-0 να κάμψουν την αντίσταση του Πανελευσινιακού, πανηγυρίζοντας, πάντως, την πέμπτη σερί νίκη τους

Μπορεί να δυσκολεύτηκε, αλλά έστω και έτσι ο ΟΦΗ πανηγύρισε την Κυριακή  την πέμπτη σερί νίκη του, επικρατώντας με 3-0 του Πανελευσινιακού εκτός έδρας.

Οι γηπεδούχοι στάθηκαν εξαιρετικά για ένα ημίχρονο και ήταν πιο απειλητικοί, αλλά ένα «ξέσπασμα» μέσα σε λιγότερο από δέκα λεπτά για τους Κρητικούς στην επανάληψη ήταν αρκετό για να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Η ομάδα της Ελευσίνας μπήκε πολύ πιο δυνατά και ανησυχούσε συχνά τον Στρέζο. Ο Πρίντεμπς ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος και πρωταγωνίστησε σε αρκετές καλές στιγμές, αλλά εκεί που οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί ήταν η φάση του 28ου λεπτού, όταν η απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Νίασον σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο ΟΦΗ δυσκολευόταν να βρει διαδρόμους με την καλύτερη ευκαιρία του να έρχεται περίπου τέσσερα λεπτά πριν την ανάπαυλα, αλλά τον Μακρυωνίτη να αποκρούει εντυπωσιακά το πλασέ του Μάνου.

Στην επανάληψη, όμως, ο Παπαδόπουλος αποφάσισε να κάνει πιο επιθετικό το σχήμα και διακιώθηκε. Η είσοδος του Βαλλιάνου ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση των φιλοξενουμένων, καθώς έβγαζε συχνά επικίνδυνες σέντρες από τα αριστερά.

Ο Πανελευσινιακός προσπαθούσε πλέον να «χτυπήσει» κυρίως με αντεπιθέσεις, αλλά ο Στρέζος φώναξε «παρών» όπου χρειάστηκε και στο 70’ ήρθε η… λύτρωση. Ο Όγκμποε είχε προειδοποιήσει λίγο πριν με τον Μακρυωνίτη να διώχνει δύσκολα, αλλά δεν μπόρεσε να πει ξανά «όχι» στον Μάνο που σκόραρε με τακουνάκι έπειτα από σέντρα του Βαλλιάνου.

Πριν οι γηπεδούχοι συνέλθουν από το… σοκ, ήρθε στο 77’ και το δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά από τον Κώτσιο με κεφαλιά.

Με την τροπή που πήρε το ματς, τα υπόλοιπα λεπτά έμοιαζαν διαδικαστικού χαρακτήρα, με την ομάδα της Ελευσίνας να είναι πλέον παραδομένη και τον ΟΦΗ να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα στο 90’, με τον Πάγκαλο να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ομάδας του Ηρακλείου έπειτα από πάσα… πάρε-βάλε του Μάνου.

Διαιτητής ήταν ο Κωνσταντίνος Αντωνίου (Αθηνών), με βοηθούς τους Ιορδάνη Απρόσογλου (Αθηνών) και Γιώργο Γιαννίκο (Πειραιά), ενώ τέταρτος ήταν ο Μιχάλης αντιπαριώτης (Ανατολικής Αττικής).

Κίτρινες: 15’ Γραικός – 48’ Ράντι, 65’ Όγκμποε

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Νιάσον, Αρναούτογλου, Τσούπρος, Καμπούρης, Γραικός, Τσίγκρος, Πρίντεμπς, Κρισμάρεβιτς, Εμέκα (72’ Σταματάκης), Σιλιγαρδάκης (68’ Κασνέτση).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος (54′ Βαλλιάνος), Κομεσίδης, Κώτσιος, Παντίδος, Πουρτουλίδης, Μπόατεγκ, Χαντί (80′ Νάστος), Ογκμποε, Ράντι (54′ Πάγκαλος), Μάνος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση