HomeΕΛΛΑΔΑΠήγε να κλέψει σούπερ μάρκετ και τον αιφνιδίασε πελάτης

Πήγε να κλέψει σούπερ μάρκετ και τον αιφνιδίασε πελάτης

Του πέταξε κουτί με συμπυκνωμένο γάλα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκπληκτος φαίνεται να έμεινε ένας επίδοξος ληστής με αυτό που του συνέβη όταν πήγε να πραγματοποιήσει ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην Λεωφόρο Φιλαδελφείας 205 στην περιοχή του Μενιδίου το απόγευμα του Σαββάτου.

Μάλιστα, η ώρα αυτής της απόπειρας ληστείας πραγματοποιήθηκε με διαφορά μικρής απόστασης από εκείνη που είχε καταγραφεί στην περιοχή του Καματερού, στην οποία ο δράστης είχε προβεί στην ομηρία υπάλληλου του καταστήματος.

Σε αυτήν όμως την περίπτωση το άτομο που εισέβαλλε αιφνιδιάστηκε από κίνηση στην οποία προέβη πελάτης τους καταστήματος με αποτέλεσμα να το βάλει στα πόδια και να τραπεί σε φυγή. Με το που εισήλθε ο επίδοξος ληστής στο κατάστημα ακινητοποίησε με την απειλή όπλου τους υπάλληλους και πήρε χρήματα από ένα ταμέιο, ενώ στην συνέχεια προσπάθησε να πάρει και τα χρήματα του δεύτερου ταμείο.

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν υπολόγισε τα πάντα αφού πελάτης που βρισκόταν την ώρα εκείνη στο εσωτερικό του καταστήματος παίρνει ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε συμπυκνωμένο γάλα και το πετάει με πολύ δύναμη εναντίον του ληστή, με αποτέλεσμα να αιφνιδιαστεί.

Αυτό κάνει τον αιφνιδιασμένο ληστή να πυροβολήσει για εκφοβισμό στον αέρα και να το βάλει γρήγορα στα πόδια.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση